keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Huonekaluhankintoja, Danformin Print -tuolit

Ei kommentteja:
 
Mikä kumma siinä on, että vaikka talo on vielä mullin mallin, pitää päästä tekemään esim. huonekaluostoksia tai pohdiskelemaan koristetyynyjen värejä. Itselleni olen tämän järkeillyt niin, että kaikesta tästä "remontista ja sen sivuvaikutuksista" selviää paremmin kun pystyy näkemään valmiin tuloksen silmissään ja jaksaa uskoa, että jonain päivänä tulee valmista. Siis siksi sisustushankintojen tekeminen on hyvin terapeuttista!

Nämä tuolit osuivat jossakin nettikaupassa silmiini. Tykästyin kovasti ornamentiikkaan, jonka ansiosta tuolit ovat keveitä ja ilmavia sekä mielenkiintoisia katsella. Tyyliäni kuvaa hyvin se, että ostan ennemmin esimerkiksi huonakaluja ja valaisimia, jotka itsessään toimivat sisustuselementtinä ja katseenvangitsijana, enkä juurikaan käytä "sisustustavaroita". Aika taistelu oli löytää paikka, josta tuolit sain tänne Suomeen. Ensimmäinen pari on musta, mutta toivoisin vielä saavani vastaavat valkoisina. Ne ehkä sopisivat paremmin sisustukseeni. Suomessakin näitä on myyty jossain vaiheessa. Tiedätkö kaupan, josta näitä voisi ostaa Suomesta?

Vasta muutama päivä sitten törmäsin tuolin nimeen. Tuolit ovat tanskalaista suunnittelua, Danformin Print-tuolit. Tuon nimen tietäminen olisi helpottanut kovasti tuolien metsästystä :)

Nämä kyseiset tuolit on myös vilahtanut valkoisina Salattujen Elämien Isabellan ruokapöydän ääressä. Vaikka en sarjaa seuraakaan, sattumalta tuolit osuivat silmiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff