maanantai 21. maaliskuuta 2011

Lisää tapeteista

Ei kommentteja:
 
Tänään työt pyörähtivät uudestaan käyntiin. Nyt alkaa siis olemaan (taas) ajankohtaista jatkaa tapettien valintaan, jotta seiniin tulee oikeanlaiset pohjat + pohjamaalit. Nopean laskennan jälkeen viidet tapetit olisi jo hankittu, mutta useat tapetit on vielä hankkimatta, kuten allamainitut.

Tässä muutamia vaihtoehtoja. Mitä mieltä sinä olet?

VAATEHUONEESEEN

Eco Lotus, valkoisena. Tätä tapettia löytyy nykyisen kodin vaatehuoneesta ja valintaani olen ollut tyytyväinen. Siispä voisi olla hyvä vaihtoehto uuteenkin vaatehuoneeseen. Valkoista ja hieman metallinhohtoa - lemppariominaisuuksia. (kuva www.cello-info.com)

Erismannin Voguen vedenvihreä väri on vangitseva, vaikkakin kuvio on ehkä hieman liian romanttinen ja vilkas. Väristä, joka ei kuvasta tarpeeksi hyvin välity, monta pistettä. Suomen rautakaupoissa mallista on hyllymyynnissä usein harmaan ja hopeansävyt. Suomessa tapettirulla näyttää liikkuvan hieman yli 30 euroa, Tallinnassa hinta oli 12 euroa/rulla. Valitettavasti siellä ei vain ollut oikeaa väriä hyllyssä. (kuva www.erismann.de

Sandudd-tapettitehtaan uutuudet ovat Jukka Rintalan suunnittelemia. Vaikka suuri Jukka Rintala fani olenkin, malleista ainoastaan "Mimmit" iski. Sopisi kyllä loistavasti teemaltaan vaatehuoneeseen, ehkei sitten niinkään väreiltään (jos ottaa huomioon alimman kerroksen muut huoneet). (kuva www.sandudd.fi)


TAKKAHUONEESEEN

Takkahuone ja alakerran makuuhuone ovat yhteydessä toisiinsa. Tämä asettaa omat haasteet tapettivalinnalle. Yhtenä vaihtoehtona voisi olla Eijffingerin Gracia lintutapetti, sillä makuuhuoneeseen tulee Gracian lasihelmilintutapetti valkoisena - kuvio olisi siis sama, mutta väri eri. Kuvat vääristävät hieman tapettien värejä: turkoosi on tummempi, ja vihreä vihreämpi ja hieman voimakkaampi. Valinta on varmaankin helpompi kun ottaisi mallikirjat kainaloon ja marssisi talolle tiirailemaan oikeassa valossa. (kuvat www.mptapeter.dk)OLOHUONEESEEN


Olohuoneeseen tulee pääasiassa Eco Metallicin valkoista tapettia. Ajattelin kuitenkin, että pieni piristys voisi olla poikaa, esimerkiksi porrasseinälle. Muutamia vaihtoehtoja pyörii tällä hetkellä mielessä. Yllä on Eijffingerin Uni Royal tapetti (kuva www.mptapeter.dk), joka on herkullinen niin väriltään, mutta myös suuren kuvionsa ansiosta. Kuviossa on nukkapinta. Hinta taisi olla K-Raudassa 36€/m, rullaleveytenä noin 100cm.  Alla Raschin Soft Senses -tapetti, jossa on metallinhohtoinen kuvio. Tässä pohdituttaa tapetin taustaväri, joka hieman taittaa rusehtavaan. RTV:llä hinta rullalle oli 64,65€, ulkomailta löytyisi jopa alle 40 euron. (kuvat www.thomas-living.de).
Kyllähän näitä huoneita löytyy näidenkin pohdintojen jälkeen, kuten esimerkiksi alakerran eteinen ja ylimmäisen kerroksen aula.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff