maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kattoisaa problematiikkaa

2 kommenttia:
 
Voi katto, sanon minä!

Tänään työmaalla remppamiesten porukka oli vahvasti sitä mieltä, että ei vanhasta katosta oikein enää kunnollista saa (edellisen maalausporukan kämmäyksien takia). He kehoittivat vakavasti pohdiskelemaan uuden kattomateriaalin valintaa ja asentamista, ihan kustannussyistäkin. Tuon vanhan katon korjaumaalausurakka saattaa nousta rahallisesti paljon suuremmaksi kuin esimerkiksi laadukas MDF-paneeli.

En tiedä miksi, mutta periaatteessa olen jo jotenkin tuota MDF-paneelia vastaan, vaikka paremman näköinenhän siitä tulee kuin maalatusta paneelista. Onkohan se ns. "tekomateriaali" -fobia, joka kummittelee? Toki onhan laminaattikin "tekomateriaalia". Ja jos laadukkaan MDF-paneelin valitsee, se ei näytä "halvalta". Ehkä täytyy siis alkaa lämmitellä itseänsä tuon paneelin suuntaan. Ainakin keskimmäisen kerroksen ja olohuoneen osalta.

Tuon paneelin kaveriksi pohdiskelin alimmaiseen kerrokseen tasoitettua kipsilevykattoa. Itseäni viehättää kipsilevykaton tasainen pinta ja toisaalta levykatosta tulee jämerän oloinen. Hmm... Paljon on pohdittavaa ja luonnollisesti päätös pitäisi tehdä nopeasti.

Mitä mieltä sinä olet?

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Tiedän, että tämä tulee myöhässä (löysin juuri vasta blogisi!) mutta kipsilevykattoa suositan. Rakentuvaan kotiimme tulee sellainen. Tasainen ja "vankka" ilmeeltään.

    Kiitos mukavasta blogista, jään seuraamaan tätä!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tervetuloa toki toistekin vierailemaan! Onneksi tahdonlujuudella vanhat paneelit saatiin kuntoon ja kustannukset pysyivät paljon odotettua paremmin aisoissa. Seuraavaan talooni tulee kyllä esimerkiksi kipsilevykatot, ei paneelia - mutta tämä on sitten sitä haaveilu tulevasta unelmien talosta! SItten joskus! Tsemppiä projektiinne!

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff