maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mahtaakohan keskuspölynimuri lisätä siivousintoa?

Ei kommentteja:
 
Halusin, että taloon asennetaan jälkikäteen keskuspölynimuri. Päädyin Beamin imuriin, joka tuli maksamaan noin 600 euroa. Imuri tuli ostettua jo remontin alkuvaiheessa viime syksynä. Asennus sitten jäi, kun "heitin" edellisen remppaporukan pihalle.

Tämän vuoden puolella kysyin tarjousta asennuksesta tamperelaiselta alan yritykseltä. Palvelu oli todella ala-arvoista. Kaveri ilmestyi paikalle 1,5h sovitun tapaamisajan jälkeen. Asenne oli enemmän kuin "itsensä täynnä". Tarjoustakaan en häneltä ikinä saanut, vaikka lupasi sellaisen toimittaa.

Ajattelin jo luopua koko imurin asentamisesta, mutta mukava laattamies porukoineen lupasi asentaa imurin ja vieläpä sopivaan hintaa! Nyt imuri on siis asennettu! Jokaiseen kerrokseen laitettiin omat rasiat letkulle. Ajattelin vielä hankkia toisen letkun paketissa tulleen lisäksi, jotta alakerrassa ja keskikerroksessa olisi kummassakin oma letkunsa. Jospa tämä hieman helpottaisi, kun ei tarvitsisi letkua liikutella kerroksesta toiseen.  Ehkäpä imuriin tulisi tartuttua useammin kun se on mahdollisimman kätevää. No käytössähän tuo seikka vasta todellisuudessa selviää. Imurissa oli yksi kiva ominaisuus: Imuri menee päälle vasta kun letkun kahvasta laittaa imurin päälle. Tämä on kätevä piirre, sillä ainakin "ennen vanhaan" imuri käynnistyi silloin kun letkun laittoi seinään. Esimerkiksi puhelimen soidessa piti ensimmäisenä juosta vetämään letku seisästä, nyt riittää pelkkä napin painallus.


Imurin pääyksikkö sijoitettiin alimmaiseen kerrokseen tekniseen tilaan. Kolmen kerroksen taloon asennusosat riittivät melko hyvin. Jouduin hakemaan ainoastaan 2 kpl 45 asteen mutkia lisää, jotka maksoivat yhteensä alle 10 euroa. Remonttissa noiden laitteiden eteen tulee ovet, joten keskusyksikkökin jää nätisti piiloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff