perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hiljaieloa, mutta toivottvasti ei kauaa

Ei kommentteja:
 
Remonttitouhuissa on ollut tämän viikon hieman hiljaisempaa ja talolla ei ole tapahtunut paljonkaan uutta. Työt on pitänyt myös kiireisenä, joten remonttia ei ole ehtinyt edes juuri miettiä.

Keskiviikkona saapui kuormallinen vaatehuoneen kaappien runkoja. Hmm... Toki eihän vaatehuone ole lähellekään valmis, mutta en viitsinyt enää tehtaalla kaappeja säilöä, kun joutuivat jo siellä tammikuun keskivaiheilta olemaan. Tässäkin tämä viivästynyt aikataulu näkyy :) Vaatehuoneen kaapit tulevat olemaan 270cm korkeita valkoisia ns. avokaappeja hieman walkin-tyyliin. Rungot ovat kuitenkin valittu niin, että niihin saa helposti lisätty esimerkiksi liukuovet, jos ovia alkaa kaipaamaan. Säilytystilaa pitäisi tulla reippaasti, sillä vaatehuoneen koko on noin 15m2. Lisäksi kaappikorkeus on nykyisen talon kaappeja noin 40 cm korkeampi, joten säilytystila lisääntyy myös korkeussuunnassa.

Maanantaina pitäisi alkaa katonmaalaustestailut, jotta löytyy oikeat tekniikat ja tuotteet tuon vanhan katon maalaukseen/pelastamiseen. Toivon mukaan homma sujuu paremmin kuin uskallaankaan toivoa, sillä nyt tuo jälki (jonka siis edellinen remppaporukka jätti) on kohtuullisen masentavaa tai jopa tragikoomista.

Uskoakseni ensi viikolla asiat ovat edenneet jo sen verran, että on jotakin uutta päivitettävää myös kuvamuodossa. Haaveilu ja unelmointi jatkuu täällä päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff