perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tapettiherkuttelua

Ei kommentteja:
 
Ajattelin, että olisi myös kiva laittaa tässä vaiheessa kirjoittaen tapeteista, joita taloon tuleen. Näinkin isossa talossa pääsee oikein herkuttelemaan tapeteilla, kun tiloja on useita. Pääohjenuorana olen kuitenkin pitänyt, että tapetit olisivat kohtuullisen neutraaleja: valkoisia ja harmaita. Tekstuurit ja muun muassa metallihohtokin ovat olleet mielekkäitä valintojani tehdessä. Vain muutamaan huoneeseen tulee "värillistä" tapettia.

Useita mielettömiä tapetteja on matkan varrella vastaan tullut, mutta on pitänyt pitää pää kylmänä ja muistaa talon kokonaisuus. Toisaalta useiden tilojen avonaisuus ja avautuminen toisiin tiloihin määrää, että myös tapettivalintojen pitää soljua kauniisti yhteen.

Tapettivalinnoissa olen todellakin halunnut herkutella ja jo valitut ja tulevat tapettivalinnat tulevat olemaan osa sitä arjen luksusta, jota taloon haluan. Liioitellen: Haluan pakahtua tapettien "ihanuudesta", joka kerta kun niitä katson :)

Tässä muutamia herkutteluja. Lisää seuraa myöhemmin, viimeistään valmiin tuloksen esittelyvaiheessa.

Valkoinen metallihohtoinen kuviotapetti tulee vierashuoneeseen. Täytti hyvin kriteerit: valkoista, metallinhohtoa ja miellyttävä kuvio (ei liian "barokkimainen". (kuva www.kleurmijninterieur.nl)

Valkoinen lintukuvioinen lasihelmitapetti koristaa tulevaa makuuhuonetta. Hinta oli aika suolainen, lähtöhinnaltaan K-raudassa n. 190€/rulla. (kuva www.eijffinger.com)

Kodinhoitohuoneeseen Graham&Brownin Linda Barkerin suunnittelema "Tranquil" pinkkinä. Piristää mukavasti pyykinpesua. Hintakaan ei pääty huimannut, kun tilasi suoraan Englannista. (kuva www.grahambrown.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff