tiistai 29. maaliskuuta 2011

Väriongelma

Ei kommentteja:
 
Pitkän remonttiprosessin yksi miinupuoli on se, että ehtii liikaa ajatella muun muassa eri pintamateriaaleja ja tällöinhän vaihtoehtoja tulee liikaa esiin.

Eilisiltana alimmaisen kerroksen väritys nousi vaivaamaan suuressa määrin. Alunperin ajatuksena oli tehdä valkoiset tilat, tapetteina Eco metallicin valkoinen ja jo ostamani Eijffingerin lasihelmitapetti. Tila on kuitenkin suuri ja korkeuttakin riittää hieman yli kolme metriä. Tulin ajatelleeksi, että nyt valkoista ja valkoisen sävyjä on kyllä liikaa.

Viikonloppuna ohimennen katsoin "Kodikkaasti vuokralla" -ohjelmaa ja siinä makuuhuone toteutettiin harmaan sävyin. Miellyin harmaaseen värimaailmaan ideana, sillä koko talo noudattelee "valkoinen-harmaa-hopea" -linjaa (ellei kodinhoitohuoneen pinkkiä oteta huomioon), jolloin tuo värimaailma osuisi kuin nenä päähän.

Haasteena onkin nyt yhdistää kaikki alakerran tilat sujuvasti ja samalla luoda harmaa värimaailma tyylikkäästi. Lisäksi täytyy myös ottaa huomioon, että todellakin se Eijffingerin törkeän kallis lasihelmitapetti on jo ostettu yhdelle seinälle, eikä sitä viitsi jättää käyttämättä.

Ehkäpä tässä vielä muutaman päivän hauduttelu on tarpeen uusien suunnitelmien suhteen. Eilen kyllä epätoivo hetkeksi valtasi ja tuli mieleen, että oma osaaminen ei riitä tämän haasteen selvittämiseen. Saas katsoa kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff