perjantai 4. maaliskuuta 2011

Remontin etenemistä vol2, keskikerroksen kylpyhuone alkutekijöissään

Ei kommentteja:
 
Tulin hetki sitten talolta. Pidettiin laattamiehen kanssa pieni suunnittelupalaveri kylppärin laatoituksesta. Suunnitelmia piti hieman veivata, koska suihkutilaan tehtiin pieni taso syvennykseen. Alla kuvia parin kuukauden takaa (alkuperäistä lookkia näkyy aiemmassa viestissäni). Tällä hetkellä seinissä on jo levyt ja vedeneristykset tehtynä. Ja varmaankin parin päivän päästä laattojakin alkaa seinään ilmestymään.

Lattiat tulevat 10x10 melkein mustalla laatalla. Seinissä käytetään sekä tuota lattialaattaa että mattavalkoista 30x60 laattaa. Koristeeksi tulee Saksasta tilaamaani 5x5 oikeaa rosteria olevat mosaiikkiraidat. Samoja laattoja  tulee myös alakerran vessaan ja kylpytiloihin. Tosin kylpytiloissa ei käytetä tuota rosterimosaiikkia tehosteena, vaan siellä on omat jujunsa.


Keskikerroksen kylppäriä laajennettiin/ "pidennettiin" noin 50 sentillä remontin alussa aulaan/ käytävään päin. Laajennus oli mielestäni hyvä ratkaisu, sillä nyt tilaan mahtuu kaksi allasta hanoineen (+jää vielä laskutasoakin) ja iso suihkunurkka.  

Kaikki vanhat laatat poistettiin sekä seinistä ja lattioista. Luonnollisesti vedeneristykset tehtiin uudet. Kuvassa näkyvä "rinkula" on pöntön paikka.

Remontin yhteydessä taloon asennettiin keskuspöynimuri. Olin jo hyllyä/penkkiä muutenkin pohtinut syvennykseen, mutta päätös oli helppo sen jälkeen kun remppaporukka kertoi, että penkin sisällähän he saisivat imurinputket kulkemaan helposti. Nyt siis syvennyksessä on taso, jonka päälle voi vaikka laittaa shampoopurnukat ja pystyyhän siihen istahtamaankin.

Laajennuksen vuoksi kattokin meni uusiksi. Tässä vaiheessa päätin, että kylppärin kattoon asennetaan upotetut valaisimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff