torstai 3. maaliskuuta 2011

Parempi aloittaa myöhään kuin ei milloinkaan

Ei kommentteja:
 
Viime syyskuun alussa aloin pohtia, josko alkaisin pitämään blogia ostamani ison talon remontista ja sen etenemisestä - Ihan vaikka vain itselle muistona. Kaikessa kiireessä asia silloin kuitenkin jäi. Nyt, puolta vuotta myöhemmin, päätin, että on aika.

Sinänsä vielä remontissa on paljon kerrottavaa ja näytettävää, sillä remontti on periaatteessa seissyt 2 & 1/2 kuukautta. Aikoinaan tuli valittua väärä remppaporukka remonttia tekemään. Kun heidät sai "potkaistua" pihalle, onkin ollut hankala löytää (ja luottaa) sopivaa porukkaa. Tämäkin asia todennäköisesti ensi viikolla alkaa selviämään ja työt voivat jatkua täyttä höyryä eteenpäin.

Kerronpa hieman itse talosta. Talo sijaitsee Lempäälässä. Tilaa on kolmessa kerroksessa reilut 260m2. Lisäksi pihalla on jätti-iso autotalli ja kolmen auton katos.  Talo on vuonna 2007 rakennettu, joten mitään rakentellisia ongelmia talossa ei ole. Remonttiin ryhdyin, jotta talo pääsisi täyteen kukoistukseensa muun muassa arvoisillaan materiaaliratkaisuilla. Mielestäni yksi isoimpia parannuskohteita oli tuoda talo tähän päivään, koska ilmeeltään ja ratkaisuiltaan talo oli todella vanhahtava.  


Ehkäpä on myös hyvä vastata kysymykseen, miksi perheetön nuori nainen haluaa ostaa ison omakotitalon "keskeltä korpea". En ollut edes talon ostoa suunnitellut. Suunnitelmissa oli pikemminkin talon rakentaminen 2011-2012 aikana. Kuitenkin tuttavani kertoi hänen tuttunsa taloa myyvän ja kävin vierailemassa talolla. Pienen pähkäilyn jälkeen tartuin haasteeseen. Ja saanhan uuden talon myötä nykyiseen asuntoon verrattuna haaveilemani isomman keittiön ja isomman vaatehuoneen, kunnon kodinhoitohuoneen sekä ison oman pihan maaseudun rauhasta, jossa koirat saa temmeltää. 

Blogissani aioin kertoa uuden talon remontista sekä nykyisestä talostani. Lisäksi varmastikin haaveilen unelmien talon rakentamisesta, joka on edelleen lähitulevaisuuden aikomuksena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff