tiistai 14. kesäkuuta 2011

Unohtuneita Ikean ideoita

Ei kommentteja:
 
Tovi takaperin tuli tehtyä oma Ikean käyntiennätys: 5 kertaa 7 päivän sisään, sekä työ- että siviiliasioissa. Jollakin näistä viidestä visiitistä Tampereen Ikeaan otin itselleni myös muistiinpanokuvia. Käyttökokemuksia otan mielelläni vastaan, ym ideoita alla olevista tuotteista.

Pukuhuoneen pitkälle seinälle on ajatuksissa katon rajaan säilytystilaa. Keittiöosastolta bongasin tällaiset Värde seinävitriinikaapit, 169€ kpl. Ajattelemisen arvoinen idea. Sähkökin kaappien luo on vedetty, joten halutessani voisi vitriinit myös valaista. Toki esimerkiksi pyyhkeet eivät ole "hienoja" valaisun kohteita :)


Billy on itselleni vielä tuntematon sarja. Nämä lasiovet, joihin on mahdollista laittaa esimerkiksi oma kuva, ovat hauska idea. Billy runkoja saa valkoisenakin, joten värikin olisi sopiva. Tällaiset vitriinit voisivat olla sopivat takkahuoneeseen, koska rungot eivät ole kovin syviä. Lasioviin sisään joku kiva värikäs tapetti -> taas idea hautumaan.
Grundtal seinään kiinnitettävä kuivausteline olisi passeli kodinhoitohuoneeseen, varsinkin pikkupyykin kuivatukseen. Onko käyttökokemuksia? Onko kätevä? Minulla kodinhoitohuoneeseen näitä voisi laittaa parikin kappaletta.


Tällainen sängyn päälle siirrettävä pöytä olisi mieluinen, mutta Ikean koot eivät aivan riitä 210cm leveään sänkyyn. Varmasti kiva apupöytänäkin. Muistaakseni ainakin Soile from "Sisustus ja sepustus" on pöydästä muutamia kertoja maininnut.


Ljusås Ysby jättipöytävalaisimessa himoittaa tuo iso "lasipallo".  Henkilökohtaisesti kyllä tekisi mieli tuunata tuota varjostinta. Itselleni tulee olo, että se hieman latistaa lampunjalkaa. Toki on tuokin varjostin yksinkertaisuudessaan kaunis.


Tällaisia Gräset-jättiulkoruukkuja ostin 6 kpl eli kaikki Tampereen Ikean valikoimista. Korkeutta ruukulla on muistaakseni noin 60cm ja hinta oli noin 35€/kpl. Väreinä tummanpunainen ja -sininen ei ole mun juttu ollenkaan. Onneksi automaalari lupaisi maalata ruiskulla ruukut ihan mihin väriin haluan. Tummanharmaata, vai räväyttäisikö violetilla tai pinkillä? Ruukut ovat tarpeeksi isoja, jotta saan niihin hieman "lämpöeristystä", eikä ruukkuja kasveineen tarvitse kiikuttaa esim. kellariin talvehtimaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff