keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Pyörimässä huonekaluliikkeissä ja Pentikillä

Ei kommentteja:
 
Kaiken tohinan keskellä on nopeasti ehtinyt pyörähtää Ideaparkissa muutamassa huonekalukaupassa, Iskussa ja Maskussa,  ja muun muassa Pentikillä.

Pentik ei varsinaisesti ole tyyliltään 100% minun kauppani, mutta kyllä minunkin makuun sieltä silloin tällöin löytää mukavia juttuja. Tällaisia muistiinpanokuvia tarttui mukaan.


 Bola-lasipurkkia olen jo himoinnut kauan, vaikka teepusseille keittiöön. Vielä ei tarttunut mukaan.


Mielenkiintoisen näköisiä lampunjalkojakin löytyi paria mallia.  Lampunjalat ovat ajankohtaisia jonkin ajan kuluttua, sillä ajattelin teettää lampunvarjostimet. Näissä lampunjaloissa harmitti, että ne olivat kovin muovisen tuntuisia (toki kun muovia olivat). Ulkonäkö oli kohdillaan. Onko muuten kukaan teettänyt mittatilaus varjostimia?Bali-maljakon nappasin mukaan 14 eurolla.Päiväpeitettä ihailin Unilkulmassa. Väri olisi aikalailla oikea alakerran värimaailmaan (värimaailmasta lisää seuraavassa kirjoituksessa). Kokokin oli riittävän suuri sänkyyni. Hinta tosin jäi vielä mietityttämään: Laittaako n.280 euroa päiväpeitteeseen, joka kuitenkin itselläni on tapana laittaa sängyn päälle yleensä vain silloin kun tulee vieraita?


Olen haeskellut jo tovin rahia, jossa olisi kolmiulotteinen kangas. Iskun rahissa tuo muotokieli olisi kohdillaan, mutta väreinä oli harmittavasti vaan tuon luonnonvärinen ja punainen. Eivät siis omaan sisustukseen sopivia.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff