tiistai 7. kesäkuuta 2011

Olohuoneen seinän tapetti Eijffinger Uni Royal

2 kommenttia:
 
Odotettu tapetti on jo olohuoneen seinässä - Eijffingerin Uni Royal 395010. Suurikokoinen, noin metrin leveä, kuvio on samaan aikaan näyttävä ja neutraali. Olen tyytyväinen valintaani ja tapettia olisi voinut olla useammallakin seinällä. Samaa tapettiahan pohdin myös pinkkinä, mutta tämä valkoinen on huomattavasti pitempiaikaisempi ratkaisu, myös useampaan makuun sopiva.


Kirkkaassa iltavalossa suoraa edestäpäin kuvio on kaukaa katsottuna huomaamaton.


Kuvio näkyy selkeämmin kun katse osuu kulmassa seinään.2 kommenttia:

  1. Todella kaunis tapetti! Värinsä vuoksi ei ole ollenkaan liian hallitseva, vaikka kuvio onkin suuri. Eikä tuohon myöskään värin vuoksi kyllästy niin nopeasti! ;D Ostitko mistä ja muistatko, paljon oli rullalla hintaa?

    VastaaPoista
  2. Tilasin tapetin ulkomaisien kontaktieni kautta ulkomailta. Muuten Eijffingerin tapetteja on vaikea saada ulkomailta esim. nettikaupoista, koska heillä on käsittääkseni tiukat jälleenmyyjäsopimukset, eli kukin toimittaa vaan omaan maahansa. Pirkanmaalla tapettia löytyi ainakin K-Raudan "tapettikirjastosta". Muistaakseni K-Raudassa metrihinta oli jotakin 18-25 euroa, en muista tarkalleen. Vuotahan tapetissa on hieman yli metrin leveä, ja tosiaankin metritavarana myydään. Studio-Decor on Suomessa maahantuojana, joten heillä hinnat olivat hieman alhaisemmat kuin K-Raudassa ja muistaakseni he eivät veloita "rahtikustannuksia" kuten K-Rauta.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff