keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Saunan lähes viimeistelyä

1 kommentti:
 
Saunaan saatiin Jussina vihdoin ja viimein lauteet asennettua ja kiuaskin löysi takaisin omalle paikalleen. Ensi viikonloppuna kyllä saunotaan, sillä eilen matkaan tarttuin Bauhausista uudet kiuaskivetkin. Oli kyllä hyvä, että pelkästään lauteet käsiteltiin mustalla. Jos paneelitkin olisivat mustat, sauna olisi todella pimeä.


Seinäpaneelit ja katto käsiteltiin Tikkurilan Supi saunasuojalla, joka oli sävytetty valtti-värikartan Tuomenkukan sävyyn eli siis niin valkoiseksi kuin mahdollista. Lauteet käsiteltiin Supi saunavahalla, perusmustalla.


Saunassa uutta on myös lattian ja muurin laatoitukset. Eilen ostin Bauhausista myös sävy sävyyn mustan löylykiulun ja -kauhan.


Ylälaude on todella syvä. No ainakin siinä on hyvä makoilla. Selkänojien takana on valokuituvalaisimet.


Kylppärin kattokruunutkin on melkein asennettu. Valaisimet ostin Ebay:n kautta ja ne ovat nimeltään Där (tai Dar riippuen myyntimaasta) Elba. Polttimojen päälle tulee vielä lasikuvut suojaamaan vesiroiskeilta. Ihan hyvältä ostokselta nämäkin vaikuttavat. Poreammeessa pitäisi vielä pyöräyttää puhdistusaine-poreet mm. koneistolle ennen käyttöönottoa. Sen verran likaiselta suuttimet ym. näyttivät.
1 kommentti:

  1. Hei mulla olis tää sävytys nyt edessä. Miksi muuten käsittelit lauteet vahalla ja seinät supilla etkä käsitellyt kumpaakin vahalla? Mulla olis kanssa tämä sama toive että valkeat seinät ja mustat lauteet mutta luin että supia ei saa vetää lauteisiin ja heräs kysymys saako laudesuojaa sitten sävytettynä ollenkaan?

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff