torstai 23. kesäkuuta 2011

Onko sinulla rakentamisen tai remontoimisen kauhutarina?

1 kommentti:
 
Jälleen kerran eilen tuli selväksi, että nuori nainen nähdään remontin keskellä oivana "silmiin pissimisen" (sana kaunisteltuna) kohteena. Sain eilen puhelun, jossa eräs reiskoista kertoi hänen osuuden olevan valmis ja haluavansa maksun heti. Koska en ollut paikkakunnalla, sanoin hoitavani asian tänään. Eilen illalla, kun kävin talolla, kävi kuitenkin ilmiselväksi, että eihän työt olleet edes valmiit vaan reiska oli kokeillut josko olisin sokkona maksanut. Tämä oli vain yksi näitä kökköjä kokemuksia tässä matkan varrella. Ja tällaiset kokemukset eivät ole mitenkään rohkaisevia tulevaisuudessa siintävän talonrakennusprojektin kannalta.

Olisi mielenkiintoista kuulla, oletteko te joutuneet kauhutarinoiden päähenkilöiksi remontoidessa tai rakentaessa, ja mitä oikeastaan tapahtui?

Jaksamista meille kaikille, varsinkin mukamas "helpoille kohteille" = D

1 kommentti:

  1. Voi ei! :/ Onneksi et ehtinyt maksaa!

    Juuri tällaisten välttämiseksi olen pyrkinyt siihen, että en koskaan ole työmaalla yksin remppamiesten kanssa, vaan aina asioita sovittaessa on joku muu mukana - vähintään mies ja mielummin vielä isä, joka on konkariremppaaja. On sitten todistajia, jos tulee jälkikäteen erimielisyyksiä asioista..

    Ollaan myös käytetty remontissa pääasiassa henkilöitä, jotka tunnetaan (okei, meidän isä tuntee), minkä vuoksi niihin voi luottaa. Osaltaan myös sen vuoksi, että tiedämme jäljen olevan silloin hyvää, koska eihän ne tutuille kehtaisi huonoa jälkeä tehdä.. :)

    Toivotaan, että tämä sinun sattumuksesi jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi kauhutarinan aluksi projektisi aikana!

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff