keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Lyhyt sisäovi-kommentti: Matti-Oven kosteantilan ovi

2 kommenttia:
 
Alun perin tämä Matti-oven kosteantilan ovi ostettiin kylpyhuoneen oveksi. Oven valitsin samaan sarjaan kuin muutkin väliovet. Päätin kuitenkin, että kylpyhuoneeseen ei laiteta erillistä ovea, sillä pukuhuoneen perälle olisi muuten tullut oviruuhka WC:n oven kera. Ovi löysi kuitenkin hyvin paikkansa pukuhuoneen ja alakerran sisäänkäynnin väliin. Ovi oli siihen aivan loistava valinta! Lasi päästää ihanasta valoa läpi. Ennen niiiiiin pimeässä pukuhuoneessa on nyt todella erilainen tunnelma. Houkuttelisi ostaa samanlainen ovi vielä WC:n oveksikin, joten lisää valoa tulisi vielä WC:n ikkunastakin.

Joku saattaa ajatella, että tulipa kallis väliovi kun välioveksi laitettiin kosteantilan ovi, vaikka tilaan ei kosteantilan ovea olisi tarvittu. Itseasiassa tuli jopa säästöä! Koska pukuhuoneen oviaukko oli uusi, tarvitsin myös karmit. Kosteantilan oven kanssa karmit kuuluivat pakettiin. Jos en väärin muista, ovi+karmi paketti tuli jopa 70-90 euroa halvemmaksi kuin tilaamalla vastaava Matti-Oven lasiovi tavallisena versiona ja ostamalla karmit erikseen.

Pitää ottaa parempia havainnekuvia myös pukuhuoneen puolelta, kunhan ehtisi.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja tyylikäs ovi! Jotain tällaista olen itsekin etsiskellyt kylppärin oven tilalle. Vanha mäntyovi saa pian kyytiä.. Noihin Matti-oven valikoimiin pitääkin tutustua - oli ihan uusi nimi minulle, kun ei ole koskaan tullut ostettua ovia! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas Saara kommenteistasi. Livenä tämä ovi on paljon paremman näköinen kuin kuvissa. Oli siis hyvä ostos. Toki käyttökokemusta ei juurikaan vielä ole, mutta ulkonäöllisesti täydet pisteet. Lasista ei näe läpi, oikeastaan edes hahmoa, jos seisoo noin 50cm päässä ovesta. Antaa siis tarpeeksi "yksityisyyttä", mutta ei estä valon kulkemista.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff