torstai 16. kesäkuuta 2011

Eijffinger Oriental Moon & Gracia

Ei kommentteja:
 
Melkeimpä kaikki tapetit ovat nyt seinissä. Tässä makupaloja Eijffingerin hopeanharmaasta Oriental Moon- tapetista ja Gracia-lasihelmitapetista. Minulle tapetit tulivat tutun kautta ulkomailta. Suomesta tapetteja saa Studio-Decorin maahantuomina, esimerkiksi K-Raudasta.

Gracia-sarjan lasihelmitapettia luonnonvalkoisena 301210 tuli makuuhuoneeseen Eco Metallic harmaan ja luonnonvalkoisen kanssa tapetin kanssa. Tapetin kuvio muodostuu kolmiulotteisesti lasihelmillä. En halunnut laittaa tapetti sängynpäätyseinään, koska silloinhan tuota tapettia ei voisi ihailla sängystä. Siksi siis "tehostetapetti" on sivuseinällä ja sängynpääty seinässä on harmaa tapetti.  Rullahinta K-Raudassa oli muistaakseni n.190€.
Oriental Moon 371097 tapetti on kuitumaista pinnaltaan ja siinä on mukana hileitä. Tapettia on nyt sekä keskikerroksen että alakerroksen aulassa. Sävynä tummempi sävy olisi voinut sopia paremmin, mutta seuraavana vaihtoehtona olisi ollut musta, joka puolestaan olisi ollut liian tumma. Tätä tapettia sai sekä hileillä että ilman. Vuota on noin metrin leveää ja tapetti myytiin metritavarana. Hinta muistaakseni K-Raudassa oli n. 30€ metriltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff