keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Sisustusesineitäni vol.2 / Lasiperhoset

Ei kommentteja:
 
Kuvassa näkyvät Kumelan kynttilänjalat olivat edelliset esittelemäni sisustusesineet. Olennaisesti (nykyään mielestäni) kynttilänjalkojen kanssa kuuluu yhteen pari kesää sitten ostamani lasiperhoset.

Lasiperhoset ovat muisto reissulta Prahasta, jossa kävin morjestamassa siskoani, joka työskenteli siellä kesän. Perhoset ovat tarkoitettu esimerkiksi koristeeksi roikkumaan lasin/maljakon/kannun/kulhon reunaan.

Harmittaa, että perhosia tuli ostettua vain kaksi. Olisi niitä voinut olla pari enemmänkin. Pelkäsin kovin, että rikon herkät lasiperhoset jo matkalla. Matkan ne kuitenkin säilyivät ehjänä, mutta sitten kotona, kun asettelin perhosia kynttilänjalkojen reunoille ... Tiputin toisen perhosen! Rikkihän se meni, mutta onneksi sain sen liimalla melko huomaamattomasti korjattua.

Tämäkin postaus tuo hyvin esiin, että lasiesineet ovat mieluisia minulle. Jonkin verran suomalaista lasia olen kerännyt, hyllystä löytyy esimerkisi Tamara Aladinin Carmen-kynttilänjalka sekä Helena Tynellin Pala-maljakko. Toivottavasti tulevaisuudessakin teen hyviä löytöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff