keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Keittiön sokkelit

2 kommenttia:
 
Keittiön sokkeleiksi valitsin rosterijäljitelmälaminaattia. Tuo hieman rytmiä ja särmää muuten niin musta-valkoiseen kokonaisuuteen. Me like! Toki tuo pölyinen lattia ei nyt oikein päästä sokkelia kukoistukseensa :(

2 kommenttia:

  1. Löysinpä sattumalta kivaan blogiisi ja heti bongasin tuon sokkelin. Meille kans! Tuo kävis kuin nakutettu meidän tulevaan keittiöön, kun on valkeat kaapit, tumman harmaa lattia ja keittiökoneet rosteria. Otitko tuon sokkelin siis samasta paikasta, mistä kaapitkin? (En nyt tullut lukeneeksi pitemmälle postauksia, jos siellä vastaus olisikin..)

    VastaaPoista
  2. Sokkelit tulivat erikseen Antsun Tupakeittiöiltä Lempäälästä. Juliskalla ei ollut valikoimissa tuota kyseistä rosterijäljitelmää, johon olen mieltynyt. Kauppakierroksilla olen huomannut, että tarjolla on kahden tyylistä rosteri/alumiinijäljiltelmää laminaattina. Toinen näyttää aika vaalealta ja ei-aidolta - toinen puolestaan enemmän harjatulta teräkseltä ja tuntuun oikealta. Valintani oli siis jälkimmäinen. Kannattaa poiketa muutamassa paikassa katsomassa malleja, niin löydät sen "oikeamman" näköisen. Muistaakseni Ikeallakin on joku rosterisokkeli valikoimissaan. Mielikuvani mukaan kallistui enemmän tuohon "aidomman" suuntaan, joten ehkäpä sekin hyvä vaihtoehto.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff