keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Sisustusostoksilla Askossa

Ei kommentteja:
 
Eilen tuli piipahdettua Askossa. Tarkoituksena oli, että jotakin pientä voisin ostaa ja katsastaa tarjontaa uuden talon sisustamista varten. Asko on mielestäni ihan hyvä kodinsisustuskauppa. Ainakin omien ostoksien kohdalla, hinta-laatu -suhde on ollut aina kohdallaan. Askossa on myös usein kivoja kanta-asiakastarjouksia, ja varsinkin silloin rahoillensa saa vastinetta.

Matkaan kassan kautta lähti Silver-lehtikori, joka alennuksen jälkeen maksoi n.30€. Violetti viltti on kooltaa normaalia isompi 150x250cm. Viltit on ahkerassa käytössä taloudessani varsinkin talvella. Viltti oli tarjouksessa ja maksoi 19,90€.


Lisäksi himoitsin matankiiltäviä tummanturkooseja tyynyjä. Päällinen tuntui ihanan napakalta ja laadukkaalta. Tyynyt jätin kuitenki vielä ostamatta. Askossa oli kyllä paljon herkullisia värejä tarjolla, kuten kuvasta näkee.Tästä ideasta pidin myös. Lipaston/senkin toisena jalkana toimi iso "laatikkotaso". Tuohon tasolle olisi juuri sopiva joku iso viherkasvi ruukussa. Laatikkotaso toisi mukavasti korkeuseroja, ja on kuitenkin kevyen ja ilmavan näköinen. Enkä olohuoneessa tarvitse kovin paljon säilytystilaa, joten korkeuseroja olisi turhaa rakennella erilaisilla lipastoilla tai laatikostoilla.


Muutama mattokin miellytti erityisesti. Tämä vaaleanturkoosi 140x200cm matto oli tarjouksessa 59€. Olisiko tässä hyvä matto työhuoneeseen? Ehkäpä täytyy mennä matto kuitenkin hakemaan.


Värinä tämä Flamingo-matto olisi aivan mahtava olohuoneeseen mustaa lattiaa vasten. Hintaa 140x200cm matolla oli 265€. Tässä matossa hauskaa oli, että se ei ollut perinteinen nukkamatto vaan pikemmin lankamatto, jossa oli vahvempia ja ohuempia nukkalankoja elävyyttä tuomaan. Lisäksi bonuksena oli kiiltoa ja hieman jopa kimaltelevuutta. Pitäisiköhän etsiä VM-Carpetin valkosilla nukkamatoille uudet paikat (ne alkaa olemaan jo aika tylsät) ja ostaa tällainen olohuoneeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff