torstai 16. kesäkuuta 2011

Pihakuvia "vanhalta" talolta

Ei kommentteja:
 
Päätin ottaa muutamia kuvia paritaloni pihamaalta. Toisaalta harmittaa, että tuon uuden talon hommasin, sillä pihaa tuli laitettua yksi kesä ja nyt pikkuhiljaa taimet vasta heräävät kukoistukseensa. Varsinainen työnhedelmistä nauttiminen jää omalta osalta siis väliin, mutta toivottavasti tuleva omistaja osaa arvostaa tekemääni työtä ja kauniita kasveja. Kuvat on otettu pari päivää sitten.

Etupihan istustusaltaan kesäkukat. Hieman hätäisesti ostetut joten en saanut toivomiani lajikkeita. Begoniaa, verenpisaraa, maahumalaa mm. löytyy.


Moje Hammarberg -ruusut aloitavat kukintaansa. Tänä kesänä ruusut ovatkin todella reheviä, kun myyrät eivät käyneet mutustelemassa niitä talven aikana. Myyrävahinkoja en ylipäätänsäkään huomannut. Ilmeisesti myyriä ei ollut liikenteessä viime talvena.Takapihan istustusallasSuihkulähdealtaassa on monivuotisia kasveja. Talven jäljiltä jopa puksipuut ovat hengissä (ei pitäisi Suomessa pärjätä ulkosalla talvea, näin olen kuullut)! Lisäksi maahumala ja taponlehti ovat reheviä. Sinikukkaiset perennat ovat akileijoja. Toisessa lajikkeista (olisiko ollut jaloakileija) on näyttävämmät kukat valkoisella keskuksella. Akileijat ovat yksi lemppariperennoistani - leviää nopeasti ja rehevästi.Nämä upeat kuunlijat olivat jotakin erikoislajiketta ja jättikokoisia jo ostettaessa pari kesää sitten. Mutta ovat kasvaneet kasvamistaan! Toisella puolella pihaa olevat kuunliljat ovat säälittävän pikkuruisia näihin verrattuna.


Pikkutalviot ovat kasvaneet myös huimasti. Seasta törröttää kärhöjä.
Pakkasen palelluttamat köynnösruusut ovat kasvaneet yllättävän paljon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff