perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ei reikiä seiniin, galleriakiskot apuun

Ei kommentteja:
 
Olohuoneen päätyseinille hommasin galleriakiskot. Pidän kiskoja erittäin hyvänä ripustuskeinona, sillä eipä tarvitse tehdä reikiä seiniin. Seinät siis pysyvät siistinä, ripusti seinille kuinka monta taulua tahansa ja mihin kohtaan tahansa.

Varsinkin tässä kyseisessä olohuoneessa, kun valkoista pintaa on todella paljon, seinien elävöittäminen eri tavoin tulee varmasti kyseeseen. Yleisesti ottaen, olen jo nykyisessäkin asunnossa halunnut ripustella esineitä seinille, mutta aina olen niitä reikiä pelännyt. Nyt saa ripustella sydämensä kyllyydestä!

Olohuoneeseen otin hieman jykevämpää kiskoa, joka kestää 30 kiloa metrillä. Kisko on mielestäni kohtuullisen huomaamaton. Ainoa hankaluus kiskon kanssa on tuo tilan korkeus: Jotta uusia vaijereita pääsee kiinnittämään tai siirtämään, pitää olla todella korkeat tikkaat. Tämähän ei tietenkään ole kiskon vika :) Halusin kiskot kuitenkin mahdollisimman huomaamattomiksi, jolloin katonraja oli paras paikka. Lisäksi: voihan tuohon kiskoon ripustaa vaikka jonkin hienon värikkään kankaan katonrajasta lattiaan asti. Voisi olla kokeilemisen arvoinen "sisustuselementti".

Kiskot lattia-perspektiivistä
lähikuvia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff