keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kahtimilla myös kodikkuutta

Ei kommentteja:
 
Kaihtimet oli melkeimpä pakko tilata auringonvalolta suojaamaan. Näkösuojaa ei juurikaan keskellä metsää tarvitse :) Sen lisäksi, että ne toivat tarvittua pimennystä, ne loivat myös kodikkuutta. Erityisesti olohuoneen tunnelma muuttui täysin enemmän kotoisaksi ja "soppimaiseksi".

Kaihtimet tulivat Aurinkokaihdin Paasikoskelta, joka oli tarjouspyyntöjen perusteella edullisin. Kaihtimien väriksi valitisin hieman luonnonvalkoisen vitivalkoisen sijaan. Väri sopii paremmin muun muassa ikkunankarmeihin, jotka eivät myöskään ole puhtaanvalkoiset. Tässä muutamia kuvia kaihtimista. Kuvat ovat valitettavasti hieman tummia, koska ulkona oli niin kirkasta.


Olohuoneessa kaihtimet ovat ensisijaisesti häikäisyn estämistä varten, mutta ne loivat myös tilaan pehmeämpää tunnelmaa. Ennen korkea olohuone oli hieman halli-mainen ja kolkon oloinen, ja nyt se on ikään kuin muuttunut "pienemmäksi, tunnelmallisemmaksi ja kotoisaksi" (vaikka huonekalujakaan ei siis tilassa vielä ole). Kaihtimet tulivat vain alaikkunoihin, sillä terassin katto estää aika hyvin suoraa auringonvaloa pääsemästä yläikkunoista sisään.Samaa kotoisuutta tuli myös yläkerran aulaan. Sekä työhuoneen että vierashuoneen kiinteisiin ikkunoihin asennettiin myös kaihtimet, jotka toimivat tarvittaessa myös näkösuojana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff