torstai 16. kesäkuuta 2011

Takkojen laatoitus valmis -> maalausta odotellessa

2 kommenttia:
 
Tässä kuvia takkojen laatoituksista valmiina ja saumattuna. Muutamia keskeneräisiä kuvia olenkin jo täällä julkaissut.

Ensivilkaisulta tuo hopeanvärinen mosaiikki on aika silmiinpistävä, mutta tilanne hieman "tasoittuu", kun takat käsitellään tummanharmaiden laattojen väriksiksi alaosistaan. Tuo hopeamosaiikki on kyllä sinänsä oivallinen valinta, että siinä on se jonkin juju/juttu eli jotakin erikoista (toivottavasti muidenkin mielestä hyvässä). Lisäksi huomasin, että mosaiikki ikäänkuin peilaa takaisin, aivan kuin peilikin (toki ei aivan niin tarkasti). Maalausta odotellessa - sitten valmis lopputulos paljastuu.
2 kommenttia:

  1. Innolla odotan lopputulosta! Meille on muurari tulossa hommiin vasta elokuussa, joten onneksi on aikaa suunnitella, mitä meidän takalle, leivinuunille ja muurille tehdään.. Täältä saa ainakin kivasti vinkkejä! :)

    VastaaPoista
  2. Remontoijan ainainen haaste on luoda kaunista olemassa olevilla resursseilla - harvoin pääsee remontoidessa aloittamaan puhtaalta pöydältä. Siispä kekseliäisyyttä ja vaivannäköä tarvitaan. Itsellänikin takkojen muodonmuutossuunnitelmat muuttuivat pariin kertaan kun huomasin remontin edetessä, että alkuperäiset suunnitelmat eivät olleet parhaat mahdolliset muun sisutuksen kannalta. Maalaus tapahtuu ensi viikolla, joten sitten pitäisi olla valmis lopputulos esittää.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff