torstai 9. kesäkuuta 2011

Valaisimia - portaikossa ja olohuoneen seinällä

Ei kommentteja:
 
Portaikkoon piti saada joku mahdollisimman hyvin valaiseva valaisin, joka olisi kuitenkin miellyttävä silmälle ja sopisi talon muuhun tyyliin. Päädyin pitkällisten pähkäilyjen jälkeen Eglon Figaro -valaisimeen, jonka kävin ostamassa Prismasta. Hinta oli 299 euroa. Tässä valaisimessa on plussaa, että polttimot pääsee hyvin vaihtamaan portailla seistessä, kunhan on pitempi kuin minä. Ihan katossa kiinni olevan valaisimen polttimoja ei saisikaan vaihdettua, paitsi rakentamalla aputelineet jälleen.

Kävipä sitten kuitenkin niin, että tuo valaisin ei toiminutkaan, kun sähkäri oli kytkenyt sen virtaan. Vika löytyi muuntajasta. Täytyypä siis mennä vaihtamaan valaisin ja tehdä kokoamisruljanssi uudestaan, ei kovin kivaa.
Olohuoneen seinävalaisimetkin ovat paikoillaan. Yhteensä valaisimia on seitsemän. Remontin yhteydessä vedettiin seinän sisään piuhat, jotta tilaan saisi mahdollisimman monipuolisen valaistuksen. *Pehmeää talvi-illan tunnelmavaloa* Valaisimet ovat neliskanttiset ja muistuttavat isoa jääpalaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff