perjantai 12. elokuuta 2011

Asuntomessuilta - ihanaa ulkona

Ei kommentteja:
 
Tällä kertaa tuntui, että kiinnitin (jopa tahtomattani) paljon huomiota messukohteiden pihoihin. Liekö alitajuntaisena syynä ollut se fakta, että ensi kesänä pitäisi pientä hienosäätöä uuden talon pihalla tehdä. Messuilla näkyi todella monessa pihassa erilaisia muureja, ja varsinkin noita muuri-ideoita ensi kesäksi tarvitsenkin.

 Ihanat valkoiset ruukut


Kohde 1Mustia ruukkuja (kohde 2). Jäävät ehkä hieman yksinäisen näköisiksi isolla pihalla.


Kohde 4. Muuria käytetty tasoerojen tekemiseen ja istutuksien rajaamiseen. 
 Jälleen mieluisia näkymiä. Itse tykkään, että istutuksia on nostettu noinkin korkealle. Massiivinen muurilokare on paljon puhuva vaikka vähäeleinen.


Muurin ja seinän vierustan väliin oli laitettu seulanpääkiveä. Kaunista. Itseäni mietityttää, kuinka on käytännössä toimii, että muurin ja seinän väliin jää tuollainen "juoksuhauta".


Kohde 8. Tässä pihassa kiveä oli käytetty hieman eri tavalla. Pidän tästäkin ideasta kovasti. Voisi sopia mahdolliseen tulevaan talooni mainiosti metsän keskelle, koska näkymä olisi "luonnollisempi" kuin betonista tehdyt pihakivet. Ei tosin sovi pieneen pihaan, sillä tuo "kivetty" alue ei ole käyttökelpoista eli silloin kiveys vie turhaa tilaa pihasta.
Kohde 23. Seulanpääkiveä oli käytetty isompana alueena. Ihan mielenkiintoinen idea tämäkin. Tätä ideaa voisi soveltaa nykyiseen kotiin, sillä siellä on jo tukimuureissa käytetty seulanpääkiveä, joten teema jatkuisi. Kaunista tämäkin, vaikka en seulanpääkiven ystävä olekaan, paitsi nyt sitten nykyisen talon osalta hieman pakostakin.Kohde 32. Muureja löytyi useammastakin kohteesta rapattuna. Äkkiseltään nuo suojapellitykset muurien päällä hieman särähtää silmään. Mahtaisikohan olla muita käyttökelpoisia ja kestäviä ideoita kuin tuo pellitys, hmm. Muuten tällaiset rapatutkin muurit ovat mieluisia ja värinä valkoinen ihana. Mahtaakohan vaan kuinka kauan valkoisena pysyä, hmm-pohdinta tähänkin asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff