torstai 25. elokuuta 2011

Keskikerroksen laminaatti ja keittiön kivitasot valittu

Ei kommentteja:
 
Päivällä Diapolin mittamiehet pyörähtivät raksalla mittaamassa keittiön kivitasot. Samalla kun valitsin kivitason valitsin myös lattian. Valinnat sopivat täydellisesti yhteen.

Keittiön tasoiksi valikoitui musta, mattapintainen kivi, joka muistuttaa ulkonäöltään hieman nahkaa. Siitä nimikin Absolut Black Leather Finish. Tuli sitten "huomaamattani" valittu hieman kalliimpi kivi kuin alunperin oli tarkoitus (hintaluokka neljä hintaluokka yhden-kahden sijaan), mutta taso osui niin hyvin yhteen Paradorin lattian kanssa, että ajattelin päätöksen olevan hintansa arvoinen. Kuvaa kivestä minulle ei ole, ja Diapolinkin sivuilla kivimalli näyttää vain mustalta "värilaatikolta". Kuva tulee siis sitten kun taso on kotiutunut :)

Lattiaksi Paradorin Trendtime 4 musta marmorirakenne. Laminaatin koko on sama kuin alakerran ja ylimmäisen kerroksen laminaateissa. Täytyy laittaa 75m2 tilaukseen viimeistään huomenna.


Ps. Tapetointikin on taas edistynyt. Yläkerta on kokonaan valmis ja olohuonetta on aloitettu tapetoimaan. Yläkerran lattiakin on jo melkein valmis ja huomenna saapuu putkimies asentelemaan suurimman osan hanoista, poreammeen ja WC-pöntöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff