torstai 25. elokuuta 2011

Tomaattia aamuisella

2 kommenttia:
 
Ihme ja kumma, näistä tomaateista on ollut iloa pitkään! Äiti osti muuton jälkeen muutaman tomaatintaimen ja toi ne minulle multapussin kera. Kilttinä tyttönä ne istutin, ilman suurempia odotuksia.

Kuitenkin kävi niin, että tomaatit ovat tuottaneet runsaasti satoa, kuulemma paljon enemmän kuin äidilläni. Onhan se hienoa käydä aamusella nappaamassa pari pikkutomaattia suuhunsa omalta terassilta. Nyt ilmojen kylmettyä tomaatit eivät tosin ole enää niin makeita ja kuorestakin on tullut hieman paksumpia. Mutta onhan ne kuitenkin omia tomaatteja!

Oikeanpuoleisessa saavissa on yrttiä nimeltä  "Kuningasyrtti". Onko sinulla kokemuksia tällaisesta yrtistä? Tähän mennessä olen vain katsellut sen kasvamista, mutta olisiko siitä jotakin muutakin iloa :)?


2 kommenttia:

  1. Nam, nam! :P Ei ole mitään parempaa kuin omat tomaatit. Jospa ensi kesäksi saisin meillekin laitettua kasvamaan, ämpäriin tai johonkin laatikkoon.

    VastaaPoista
  2. Saara: Hyviä ovat ja tietäähän ainakin mistä ne tomaatit suuhun tulevat! Reippaankokoisten taimien kanssa tämä ämpäriviljely on kyllä ollut helppoa helpompaakin. Pitänee ottaa ensi kesänä uusiksi.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff