perjantai 5. elokuuta 2011

Sisustukseen asuntomessuilta osa 1/3: sekalaisia ideoita

6 kommenttia:
 
Lähden nyt purkamaan asuntomessujen saalista. Suosikkikohteeni jo esittelinkin lyhyesti. Tarkoituksena on tuoda ensin esiin muutamia sisustukseen liittyviä ideoita, sen jälkeen pihakuvia ja kolmantena "ei niinkään mieluisia" asioita, joita messuilla näin. Viimeiseksi haluan kirjoitella konkreettisista ideoista ja kimmokkeista, joita sain asuntomessuilta unelmieni talon rakentamista varten.

Haluan korostaa, että esiintuomissani seikoissa kommentoin asioita omasta näkökulmastani - oman makuni ja näkemykseni mukaan - eikä tarkoitukseni ole loukata ketään. Ja jos olen muistanut kohdenumeron väärin tai tulee muita "info"-virheitä niin saa ystävällisesti kommentoida kommenttikenttään, niin voin sitten tehdä korjauksia.


Krominväristä pyyhetelinettä oli käytetty makuuhuoneessa torkkupeittotelineenä. Pyyhetelineeksi tuollaisen kyllä tarvitsisin. Makuuhuoneessa tuo kyllä hieman siltä, ettei kuulu joukkoon.


Betoni-, tai ainakin betonista tehdyn näköinen, penkki suihkussa.


Kauniit ja yksikertaiset työpöydät (nyt en muista valmistajaa, saa kommentoida kommenttiboksiin)


Korkeakiiltovalkoinen ruokapöytä penkkeineen: Juuri tällaisen ruokaryhmän haluaisin, nimenomaan penkeillä. Korkeakiilto on vain todella arka naarmuuntumaan, eritoten penkit. Vain katsomista varten, ei saa koskea :)


Kauniita ja ilmavia pöytiä, joissa mieleisiäni "rosteriyksityiskohtia". (kohde 1)


Uuniseppien takka löytyi (ainakin) kohteista 2 (valkoisena) ja 6 (harmaana). Hintaa takalla näytti olevan Aamulehden ilmoituksen perusteella ilman rahtia noin 7500€. Itselläni ensimmäinen reaktio hinnasta oli HUH! Mutta komeahan takka on, siitä ei voi kiistellä :)
Ihastuttava taulu, jonka herkkä & kaunis värimaailma teki minuun vaikutuksen. (kohde 34)Jukka Rintalan canvas-tauluista erityisesti tuo oikeanpuoleinen on mieleinen. Itse vierastan hieman ajatusta, että ostaisin taiteilijan taulun joka on "printti". Ehkä mieluummin säästäisin hyvän tovin rahaa ja ostaisin sitten alkuperäisen maalauksen... Canvasprintistä noin 500 euron hinta on mielestäni aika kova, ottaen siis huomioon, että kyse ei ole alkuperäisestä työstä.


Sohvassa on juuri makuuni sopiva väri. Nuo tyynyt puolestaan ei oikein iske. (kohde 18)Masters-tuoleja ulkosalla, nam. (kohde 28)


Mustat laatat ja mustat suihkut - mielenkiintoinen yhdistelmä, vaikken ehkä itselleni ottaisi.
(kohde 32 saunarakennus)Seuraava postaus sisustusideoista koskee näkemiäni tekstiilejä.

6 kommenttia:

 1. Heips, osaatko sanoa minkä valmistajan on tuo pyyheteline ja ruokapöytä tuoleineen? :) t.heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heli!
   En kyllä valitettavasti osaa sanoa... Pyyhetelineitä olen nähnyt vastaavia netin pullollaan. Käypä esim. Ebayssa kurkkaamassa. Ruokapöytä voisi olla Valannin?

   Poista
 2. Onko sulla mitään lisätietoa kohteen 36 taulusta?

  Huh, 500 euroa printistä on kyllä aika rahastusta.. mieluummin ostaisin sillä hinnalla tuntemattoman taiteilijan oikean teoksen.

  VastaaPoista
 3. Eikun sori, kohteen nro 34! Eli tuo sudenkorentoinen.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff