tiistai 2. elokuuta 2011

Lisää sisustustarroja "My motivational board"

4 kommenttia:
 
Tilaamani lisätarrat tulivat jo hyvä tovi sitten, mutta vasta nyt sain ladattua tänne kuvia ostoksistani.

Tarkoituksenani on/oli tehdä alakerran eteisen toiseen peililiukuoveen "motivational board", jonka ideana on tsempata ja antaa hyvää mieltä vaikkapa töihin lähteissä. Tilaa peilioveen vielä jäi, joten lisäostoksia voi (jälleen) tehdä jossain vaiheessa.

Nämäkin tarrat ostin samaisesta nettikaupasta ( http://www.colsdecalsuk.co.uk/ ) kuin aikaisemmin keskikerroksen aulaan tulleen tarran. Myös nämä tarrat ovat hopeanvärisiä. Kaksi ylintä tarraa maksoivat 12,60€/ kpl ja alareunan tarra 18,30€. Postikulut Suomeen olivat n. 5€.Dreams come a size too big...
So you can grow into them.


If you believe in yourself
anything is possible.4 kommenttia:

 1. Wau tosi hienoja, vähän erilaisia. Melkein pitää käydä tutustumassa nettisivuihin. JA kiva kun laitoit postikulujenkin hinnan :)

  VastaaPoista
 2. Nelly: Kiitos kommentistasi! Käy toki nettisivuilla - siellä on todella paljon nimenomaan "tekstitarroja". Postikulut olivat niin pienet, että ajattelin mainita rohkaisevana tekijänä. Tuntuu, että Euroopasta lähetetyissä paketeissa postikulut ovat todella paljon pienemmät kuin Suomessa, joten kannattaa rohkeasti tilata sopivia tavaroita myös ulkomailta.

  VastaaPoista
 3. Todella onnistunut toteutus! :) Meillä on tosi iso peili kylpyhuoneessa, voisikohan tuota sun ideaa käyttää siellä? Onko mitään tietoa tarran kosteuden kestävyydestä?

  Tuo on vaan nii VAU! <3

  VastaaPoista
 4. Miia: Kiitos, kiitos! Uskoisin, että jonkun verran roiskeita kestää. Voi olla, että kuuma vesihöyry (pitkäkestoinen) saattaa olla pahempi vihollinen. Tällöin tarrat voi lähteä irtoilemaan, koska liiman koostumus muuttuu. Irroittaminen ohjeiden mukaan tapahtuu lämmittämällä ensin hiustenkuivaajalla, joten ainakaan kuumuus ei ole hyvästä. Mutta tiivistetty: Sanoisin, että kannattaa testata! Laita sitten testiraporttia minulle :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff