torstai 25. elokuuta 2011

Muutama kommentti valkoiseen laminaattilattiaan - pohdi ostaessa

Ei kommentteja:
 
Ajattelin kertoa vielä lyhyesti valitsemastani Paradorin valkoisesta laminaattilattiasta. Vaikkakaan käyttökokemusta ei ole vielä, voi lattiaa jo kehua kilpasisariinsa verrattuna. Eilen poikkesin parissa rautakaupassa ja silmiin osui valkoista laminaattia eri valmistajilta. Yksi merkittävä ero oli, että mikään muista valkoisista laminaateista (jotka kaiken kaikkiaan olen bongannut) ei ole kulutusluokaltaan 32. Kaikista "surullisimmat" vaihtoehdot olivat korkeakiiltoisia ja todella herkkiä naarmuuntumaan. "Kantakaupassani" myyjä sanoikin, ettei edes suostuisi myymään heidän korkeakiiltolaminaattia minulle, koska se ei kestä käyttöä ja naarmuuntuun helposti.

Tässä siis yksi hyvä ystävällinen vinkki, jos joku valkoisesta laminaatista haaveilee: Älkää sortuko kevyemmän kulutusluokan laminaatteihin, sillä valkoisen muutenkin ollessa arka, voi lattian osalta tulla itku pitkästä ilosta, jos kulutuksen kestoa ei mieti loppuun asti. Kulutusluokalla on näkemykseni mukaan erittäin suuri merkitys juuri valkoisen laminaatin kohdalla.

Itse testasin saamallani mallipalalla Paradorin vaihtoehdon naarmuuntumista ennen ostopäätöstä. Raaputtelin pintaa rouheasti jopa avaimella ja vasta oikein kovaa painettaessa laminaattiin jäi jälki. Kestää!

Käyttökokemuksista täytyy sitten kertoa kun on talossa hetken asunut. Tiedän kuitenkin valintani olleen paras mahdollinen valkoisten joukosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff