torstai 18. elokuuta 2011

Asuntomessujen satoa: Ideoita unelmien taloon 3/3

Ei kommentteja:
 
Tässä viimeinen postaus asuntomessujen ideasaalistaani. Millaisia ideoita sinä sai messuilta?

Kohde 32: Yksinkertainen ja selkälinjainen WC. Ihanan simppeliä ja samalla kaunista!


Kokovalkoiset keittiöt ovat jo aikaisemminkin vallanneet sydämeni <3


Kohteessa 3 oli hauska idea sijoittaa valaisimet poikkeavalla tavalla. Ja tuonne hyllyllehän voi laittaa vaikka mitä näytille. Toki pölyähän tuollainen ratkaisu kerää.


Kohteessa 33 vessan seinän alaosa oli päällystetty peilillä. Hauska idea, vaikka eihän peilillä ole tuolla mitään virkaa.
Kohteen 33 kolmiulotteiset keittiökaapit olivat mielenkiintoiset. Valkoinen ovi saa aivan uuden ulottuvuuden! Itse kuvio ovissa ei miellytä, mutta idea sitäkin enemmän.

Kohteen 35 laatoitettu sauna oli kaunista katseltavaa. Joku juttu vaan laatoitetussa saunassa vetää mua puoleensa. Toki tällaisessa saunassa täytyy tekniikka-asiat selvittää hyvin kuntoon, että esimerkiksi saatavilla olevat kiukaat jaksaa lämmittää saunaa "saunakuutioiden" laskentamallin mukaisesti.


Kohteessa 35 oli juurikin hyvin samanlainen terassi kuin haluaisin: laatoitettu ja reunoilla istutusmuurit. Minulle tämä!Kohteessa 36 kivilohkareita oli käytetty aitaan/muuriin. Mielestäni todella mukavan näköistä! Jämäkkää, mutta kuitenkin luontoon hyvin sopivaa.
Kohteessa 36 oli hyödynnetty sisätilan ikkunaa luonnonvalon saamiseksi vessaan. Sisätilan ikkunoita tullaan näkemään muodossa taikka toisessa unelmieni talossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff