keskiviikko 3. elokuuta 2011

Asuntomessujen oma suosikki

Ei kommentteja:
 
Oma messusuosikkini on kohde numero 6 - Merilinna. Pidin kohteesta muun muassa siksi, että talo oli modernin sulavalinjainen sekä sisältä että päältä, ja sisällä talossa oli mietitty pintojen tekstuureja ja panostettu esimerkiksi erilaisiin tapetteihin. Itse jollain tavalla hämmästyin, että tätä taloa ei oltu huomioitu "ennakkosuosikki"-listalla, koska tässä talossa tuli tunne, että halutaan näyttää jotakin hieman erilaista ja olla edelläkävijöitä. Kokonaisuus, sisustus ja talo itsessään, oli mielestäni hyvä ja mieleenjäävä - ottamatta pilkuntarkasti kantaa talon pohjaratkaisuun.

Talon värimaailma ei täysin ollut omaan makuuni, koska väreinä on luonnonvärejä kuten ruskeaa ja beigeä, mutta kokonaisuus toimisi itselleni erittäin hyvin, jos värimaailmassa ruskeaa korvattaisiin harmaan sävyillä. Tekstuureja talosta löytyi sopiva määrä omaan makuuni. Suuren vaikutuksen teki myös yläkerran kattoterassi.

Tässä joitakin kuvia, joista ei valitettavasti kaikki mainitsemani hyvät puolet tule ilmi. Alla olevat kuvat ovat itseottamiani - pahoittelen joissain kohdin huonoa kuvanlaatua.
Tallirakennuksen rimoitusta: Tämän tyyliset kaiteet voisi nykyiseen kotiin tehdä.


Eteisessä/aulassa oli tehty yksi iso seinä rosoiseksi kivi(kivijäjitelmä?)laatalla. Samantapaista ideaa olen itse pohtinut, mutta vaan harmaansävyisenä. Aulan musta tapetti oli todella upea, toimisi hyvin myös nykyisessä kodissani.


Lattiasta lähtevä ikkuna aulassa - tällaisia unelmien kotiini, kiitos!


Olohuoneen isot ikkunatModerni keittiö. Yllättävän valoisa mustasta väristä huolimatta. Keittiön yleisilme oli miellyttävä, vaikka itse taidan olla vakaa valkoisen keittiön kannattaja.


WC:n laatoissa oli mukavasti rosoisuutta ja kiiltoa yhdistettynä. Tässä yksi esimerkki erilaisten tekstuurien esiintuomisesta.


Vähäeleinen takka, joka kuitenkin on myös näyttävä.


Meikkauspiste: Tällainen minunkin unelmien taloon voisi tulla, sellaisella muutoksella, että haluan tilaan luonnonvaloa.


Yläkerran kattoterassi oli kyllä aivan mieletön! Tällaisen ehdottomasti haluaisin, jos asuihin taajamassa/kaupungissa, koska paikka olisi rauhaisampi ja suojassa katseilta. Maalla asuessa (=keskellä korpea) saa olla rauhassa ilman kattoterassiakin :)Lisää kuvia ja infoa talosta löydät http://www.kreivitalo.fi/merilinna/. Katsokaa ihmeessä sieltä lisää kuvia sisustuksesta, jos ette ole paikan päälle messuille vielä ehtineet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff