tiistai 16. elokuuta 2011

Asuntomessujen satoa: Ideoita unelmien taloon 1/3

2 kommenttia:
 
Päätän asuntomessujorinani kolmen postauksen sarjaan konkreettisista ideoista, joita asuntomessuilta sain unelmieni talon suunnitteluun. Tarkoituksena on muutaman vuoden kuluttua aloittaa "the talon" rakentaminen, kunhan ajankohta on sopiva ja suunnitelmat valmiina. Siksipä jo nyt, tai itseasiassa jo useamman vuoden, olen laittanut muistiin ideoita.

Kohteen 9 eteisen seinäpinta oli aivan mieletön. Ensikatsomalla ajattelin sen olevan tapettia, mutta kyllähän se olikin pinnoitetta. Decosin nettisivujen mukaan tuotteena oli käytetty Rivedil Silk Paint sisustusmaalia, värisävyltää musta + shine.


Jonkinnäköinen penkkisäilytyssysteemi unelmien talossa tullaan eteisessä näkemään.


Tehokasta säilytystilan ja "huonekalujen" yhdistämistä mielestäni järkevään tapaan. Kiintokalusteet näyttävät sopivan tilaan erinomaisesti.


Tikkurilan kivipinnoite oli "luonnossa" isona pintana paljon mallipalojaan paremman näköistä. Tekstuurit ovat makuuni, joten tässä yksi vaihtoehto tasaiselle seinälle.


Katon tasoon asennettava liesituuletin ei turhaan ole näkymien tai tekemisen tiellä. Ulkonäkö tässä yksilössä on mielestäni hieman liian "tehtaanluukku"-mainen, mutta ideana varsin loistava.Suihkun erottaminen lasiseinällä saa tilan tuntumaan paljon suuremmalta kuin se oikeasti onkaan.  Lisäksi tila jää kokonaisuudessaan valoisaksi. Neliöiden hyötykäyttöä! Toki täytyy pohdiskella, kuinka suuri siivousintoilija jaksaa olla, sillä lasissa näkyy heti roiskeet ja lika.


Pidän paljon tällaisista ulkokaiteista. Tässä rimoitus oli hieman ohuempaa kuin useimmiten olen nähnyt ja valkoinen väri toi kaiteeeen mukavan raikkaan ilmeen.


Ritilikkö ulko-oven edessä on hyvä apuri siivouksessa. Isommat roskat ja liat jää todennäköisemmin jo ulkopuolelle. Koirat tuskin aivan heti suostuisi tuon ritilän päällä kävelemään, mutta saisikohan ne maaniteltua. Mosaiikkilaatassa oli itseäni miellyttävästi yhdistetty valkoista, helmiäistä ja hopeaa laattaa. Kimallus on aina mieleistä :) !Talotekniikka voisi olla myös näinkin mukavaa katsella. Alemmassa kuvassa koneet on sijoitettu lattiatasoa matalammalle ja siististi sivuun kaappiin.


2 kommenttia:

  1. Hyviä bongauksia! :) Mukava katsella parhaita paloja asuntomessuilta, kun en itse sinne päässyt. Mitenkähän tuollainen katossa oleva liesituuletin toimii? Siis epäilyttää, että vetääkö se todella kaikki käryt.. Suihkujen vieressä oleva lasi on kiva, mutta minuakin epäilyttää lasin puhtaana pito! Saa olla siinä melko ahkera lasien putsaaja! ;D

    VastaaPoista
  2. Ohimennen olin kuulevinani, että liesituulettimen imu taataan 2,5 metriin asti liedestä. Kuulostaa kyllä aika "tehokkaalta". Varmaankin paras totuus olisi, kun joltakin kuulisi käyttökokemuksia. Liesituuletin on Savon mallistosta, mutta en äkkiseltään löytänyt tarkempaa kuvailua tuotteesta heidän nettisivuiltaan.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff