lauantai 20. elokuuta 2011

Puulieden tarina: löytyykö tarkempaa tietoa?

2 kommenttia:
 
Talon remontin alussa keittiöstä otettiin puuliesi pois. Puuliesi on ollut siitä lähtien turhan panttina ja ajattelin, että voisin sen vaikka myydäkin. Itselläni ei tuskin ole tulevaisuudessa liedelle käyttöä.

Liesi on Högforsin Siro no 52. Leveyttä liedellä on 107cm ja syvyyttä 65cm. Vaikka nettiä kuinka selailin, en löytänyt mahdollisia viitteitä tällaisen lieden iästä. Itse vahvasti uskon, että edellinen omistaja on ostanut lieden uutena talon valmistuttua 2007. Liesi on siisti eikä ränsistynyt, joten myös siihen perustan olettamuksen lieden kohtuullisesta tuoreudesta.

Onko sinulla tietoa, onko Högfors valmistanut näitä puuliesiä vielä lähimenneisyydessä? Kerro ihmeessä, jos sinulle on jotakin tietoa tämänlaisesta puuhellasta.

2 kommenttia:

  1. Täällä ainakin entisöivät Högforsin valurautahelloja: http://www.wanhamakasiini.fi - en sitten tiedä, voisiko tuolta tiedustella puuliesistäkin. Jotenkin tuntuu, että liedellä voisi olla kuitenkin ikää enemmänkin.. Kerro ihmeessä, jos asia selviää! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saara vinkistä! Täytyypi selvitellä asiaa, kunhan ehdin. Sen verran kuulin eräältä ammattikokilta, joka oli ollut ruokaa talolla joskus laittamassa, että puuliesi olisi tuotu käytettynä taloon, mutta iästä ei ollut hänkään tarkemmin kuullut.

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff