maanantai 15. elokuuta 2011

Sisustukseen asuntomessuilta osa 3/3: valaisimia

Ei kommentteja:
 
Jos yhtään olet aikaisemmin blogiani seurannut, on varmasti käynyt ilmi, että rakastan erilaisia & näyttäviä valaisimia. Tällaisia valaisimia tarttui omaan "minun makuuni" -listaani asuntomessuilta.


Röyhelöjalkavalaisin (kohde 11). Jonkinlaista röyhelövalaisinta olen etsiskellyt, mutta esimerkiksi valkoisena. Tässä on mielestäni kivaa kolmiulotteisuus ja runsaus.


Ingo Maurerin Zettel'z: Tällaisin kyllä ostaisin, jos vaan jossakin olisi nykyisessä kodissa sillä sopiva paikka.  Mutta eipä arvoista paikkaa taida olla jäljellä.Pöytävalaisin, jossa jalkaosassa ruusukuviointi ja varjostin on "tekokarvaa". Ihan hauska tapaus, mutta ehkäpä jo hieman imelä, pikkuriikkisen raikkautta kaipaisin. Tai sitten tätäkin on tullut ihaltua jo liian kauan.


Verner Panton Spiral


Nämä Henna Mantereen Frost-valaisimet olivat yksikertaisuudessaan viehättäviä ja kuitenkin omalla tavallaan moniulotteisia ja paljonpuhuvia. (kohde 7)


Tällainen valaisin vaatii jo aivan tietynlaisen tilan, jossa esittää parhaat puolensa. Ehkäpä hieman liian "scifi" mun makuuni, mutta mieletön tapaus! Livenä tämä on kyllä mahtavampi kuin missään näkemissäni kuvissa. (kohde 28)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff