tiistai 5. heinäkuuta 2011

Viikonlopun aikaansaannoksia osa 1

2 kommenttia:
 
Tässä lyhyttä raportointia kahdessa erässä viikonlopun aikaansaannoksista. Tällä hetkellä viimeisiä viedään ja muutama listan pätkä enää puuttuu ennen loppusiivousta. Lähdenkin taas kohta raksalle puuhailemaan.


Alakerran takkaan pitää vielä maalata "nyt valkoinen" alimmainen osa lasyyrilla. (hieman tumma kuva, kun ei vielä ole valaisimia katossa). Lisäksi harmaa osa pitää maalata vielä harmaalla uudestaan, sillä maalari oli vahingossa maalannut lasyyrin harmaankin maalin päälle.


Keskikerroksen takkoihin vielä lasyyri valkoisen päälle. Olen tyytyväinen, että päädyin harmaaseen väriin. Kyllä se valkoinen alaosa olisi ollut liian pliisu.


Verhokiskojakin asenneltiin useampaan huoneeseen. Osa kiskoista on valkoista kaksikiskoista versiota ja osa alumiinin väristä yksikiskoista. Kummassakaan kiskossa ei ole ns. etu/peitelevyä, vaan näkymänä on pelkästään ohut kiskon profiili. Muuten kiskot asennettiin kattoon, paitsi olohuoneessa kiinnitys tehtiin seinäkannattimilla.


Eteisen säilytyspenkki koottu ja kasattu. Toki joku neropatti meni seisomaan laatikoston päälle ja nyt sitten tarvitaan hieman korjausta kehiin. Penkin päältä puuttuu vielä "pöytälevy", sen kanssa penkki olisikin kestänyt seisomista.

2 kommenttia:

  1. Kommentoin jo aiemmin, mutta se taisikin kadota jonnekin bittiavaruuteen..

    Olen itsekin mietiskellyt verhokiskoja/-tankoja viime aikoina. Tällä hetkellä talossa on tangot, sellaiset perinteiset puiset. Eivätpä ne juuri silmää miellytä, ainakaan puun värisenä. Kiskot olin hylännyt sen vuoksi, että ajattelin niille tarvittavan peitelevyt. Ilmeisesti kiskot saa kuitenkin laitettua kivasti ilman peitteitäkin?

    VastaaPoista
  2. Itsekin muutama vuosi takaperin luulin kiskojen olevan "kammotuksia". Tosiaan, mitään peitelevyjä ei tarvita. Oman kokemuksen perusteella parhaan lopputuloksen (siis virtaviimaisimman ja yksikertaisen tyylikkään) saa kun kiskon saa kiinnitettyä suoraan kattoon ja verhot teettää/tekee niin, että rypytysnauhan/kiinnitysnauhan yläosaan tulee kangasta niin paljon, että se ylettyy kattoon. Ja tuo kankaan jättäminen on ollut erityisen tärkeä laadukkaan ilmeen kannalta. Otan lähikuvikuvia toteutuksesta, kunhan ehdin, niin näet mitä tarkoitan. Mutta lyhyesti sanottuna: simple & easy!

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff