keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Viikonlopun aikaansaannoksia osa 2

1 kommentti:
 
Tänään on viimeinen työmies poistunut talosta. Toivon mukaan ketään ei tarvitse kutsua takaisin korjaamaan jälkiä. Tässä jatkoa reportaasille viime viikonlopun puuhista. Sunnuntain valmistumisen deadline väijyy kohtuullisen pelottavasti. Sunnuntaina talo pääsee "tulikokeeseen", kun vietämme pikkuveljeni rippijuhlia uudella talolla. Kiirettä tulee, mutta mutta...

Alakerran kylpyhuoneen laatat pestiin muutamaan kertaan ja käytettiin poreamme puhdistusaineen kera. Tuo poreammeen puhdistus oli oiva idea, sillä aika paljon kaikkea iljettävän näköistä puhdistuksen jälkeen vedessä kellui. Vesi näytti lähinnä siltä, että joku olisi sinne oksentanut. Nyt siis voi hyvillä mielin mennä kylpemään puhtaaseen ammeeseen.


Pukuhuoneeseen asennettiin alakaapit luonnonkiviseinälle. Kaapisto tuli mittatilauksena Juliskalta ja siinä on korkeakiiltovalkoiset ovet. Harmaata lasia oleva taso on tilattu Aki-Lasilta Tampereelta ja se pitäisi olla valmis vielä tällä viikolla.
 

Kaapisto vessan ovelta alakerran aulan suuntaan.Vaatehuoneen kaapeissakin on nyt sen verran kaiken maailman tilpehööriä, että pitäisi vaatteet saada jo jotenkuten jonkinlaiseen järjestykseen.


Ikeasta: Skubb-laatikoita, komplement-liukulaatikoita, lasihyllyjä, henkareita ja tuunatut housutelineet. Hissivaatetangot Antsun Tupakeittiöiden kautta. Vaatetangot ostin Bauhausista.Keskikerroksen vessan kaapistokin on melkein valmis. Lähetyksestä puuttui yksi kapean laatikoston sivumekanismi, mutta tämä saatiin/saadaan Juliskan kanssa onnistumaan siten, että saada laatikoston valmiiksi varmaan jo tänään. Leveämmän laatikoston ylimmän laatikon kanssa tuli ongelma, sillä putkimies oli tehnyt erilaisen liitännän kuin olin ajatellut. Siksi ylin laatikko ei mahdu kaappiin. Tähän Antsu Tupakeittiöiltä lupasi kehitellä jonkun ratkaisun, kunhan ehditään asia miettimään.

1 kommentti:

  1. Aivan upealta näyttää! Saisiko sinuun yhteyden sähköpostitse? Voit vaikka kirjoittaa ensinun minulle: lamaraya84@gmail.com

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff