maanantai 4. heinäkuuta 2011

Antsu pelastaa - keittiön "tupla-asennus"

Ei kommentteja:
 
Kävin juuri isän kanssa "pelastamassa" keittiöni Antsun Tupakeittiöillä Lempäälässä. Tarinahan lähti siitä, että vanhat (vm. 2007)  keittiön laatikostomekanismien takalevyt olivat matalampai kuin nykyisin käytetyt. Siksi siis Juliskalla poratut reiät sivutuille olivat liian ylhäällä. Tämä ei siis ollut Juliskan vika, en itse tajunnut, että tällainen muuttuja olisi pitänyt huomioida. Kalusteasentajani lupasi tehdä uudet reiät, mutta tyyppihän oli juuri se jonka heitin pihalle viikko takaperin kun ei osannut pitää kännissä suutansa kiinni vaan solvasi ja uhkaili puhelimessa useampana päivänä.

Onneksi saatiin poraukset tukisivuvarsille hoidettua paikallisessa kalusteliikkeessä, josta muun muassa tilasin eri mekanismejä vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Samassa syssyssä sain hoidettu poraukset vessan laatikoston etusarjoihin, jotka oli ilmeisesti Juliskalla unohtunut kiireessä. Tämä ei toki vielä korjaa sitä, että yksi laatikoston sivureuna puuttui lähetyksestä kokonaan.

Tuo porausrumba tarkoitti, että jouduimme ottamaan paikoiltaan 14 laatikon etusarjaa, irroittamaan vetimet ja kuskaamaan kalusteliikkeeseen. Nyt sitten illalla keittiötä "tupla-asennetaan", kun laitetaan etusarjat ja vetimet uudelleen kiinni. Pääasia, että homma tuli hoidettua. Vaikka hieman puskemista vaatikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff