tiistai 26. heinäkuuta 2011

Ruokapöydän valaisin esittäytyy

3 kommenttia:
 
Tällainen ruokapöydän valaisin asustaa meillä. S-Luce Sphere XXL - valaisimessa on 40 polttimoa. Valaisin on kotoisin Skapetze.com - valaisinkaupasta, kuten myös monet muut uuden kodin valaisimeni.

Jos olette vailla valaisimia, kannattaa klikata itsensä tuonne verkkokauppaan http://www.skapetze.com/. Postikulut Suomeen ovat kohtuulliset ja toimitus myös yleensä sukkelaa. Kannattaa myös liittyä postituslistalle, jolloin saa joka päivä tarjouskirjeen sähköpostiinsa. Yleensä tarjousvalaisimet ovat ainakin puoleenhintaan, ellei edullisimpiakin, joten unelmavalaisimensa saattaa saada yllättävän edullisesti. Ps. Tästä "mainostuksesta" en kostu senttiäkään: Kaupan olen itse todennut toimivaksi ja hyväksi ostospaikaksi, siksi siis suosittelen muillekin.


ilman valoa


valon kanssa


3 kommenttia:

 1. Kaunis valaisin! Kyllä kelpais itsellekin, meillä on Lamp Gustafin Glamour tällä hetkellä enkä siitä tahtoisi luopua mutta kyllä tuo teidän valaisin menee upeudessaan omamme edelle... :) Iik, nyt tuli PakkoHetiSaadaSamanlainen-kohtaus, Hih :D

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis valaisin! Ja kaunis on koti muutenkin :)

  VastaaPoista
 3. Miia: Sinne Skapetzen nettikauppaan vaan pyörimään, niin voi löytyä paljon muitakin "pakkosaada"-tapauksia :) Mulle ainakin kaikki netin valaisinkaupat, jossa siis oikeasti on satoja vaihtoehtoja, on todella koukuttavia. Valinnan vaikeus tulee lähes aina.

  PikkuMamma: Kiitos paljon kommentistasi! Kotia yritän vielä kaunistaa lisää, kunhan ehtii kunnolla asettumaan aloilleen.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff