perjantai 1. heinäkuuta 2011

Sekalaisia edistymiskuvia ennen viikonlopun työleiriä

3 kommenttia:
 
Viikonlopun ohjelmistossa on muun muassa asennusta: muutama lista puuttuu, verhokiskot paikoilleen, vessojen laatikostoja ja etulevyjä, pukuhuoneen kaapisto ja lähes loputon lista taitaisi vaan jatkua ja jatkua. Tässä kuitenkin vielä muutamia kuvia tähän mennessä tehdyistä töistä. Uusia tilannekuvia sitten ensi viikolla.

Kaikki keittiön kodinkoneet asennettu! Uudetperunatkin kiuhautin näppärästi jo jussiviikonloppuna. Nam nam. Ja osasin jopa käyttää sekä liesituuletinta että liesitasoa :)


 Keittiön sähkörasit vihdoin valittu ja paikoillaan. Muistaakseni ABB Impressivo-sarjaa. Halusin keittiöön "perusrasioista" poikkeavat rasiat, kun ovat kuitenkin niin näkösällä koko ajan. Keittiöön vedettiin remontin yhteydessä myös antenninpiuha telkkarille.


Roikkuvat Ikean Grundtal valaisimet eivät ole vielä löytäneet loppusijoituspaikkaa. Sähkäri ei ole asiasta vasta kuin ehkä noin 50 kertaa kysellyt... Jospa ne paikat viikonloppuna saisi päätettyä.


Viimeiset putkiasennukset tehtiin eilen.


Kahden alimmaisen kerroksen portaikon valaistuskin on nyt kytketty ja tottakai sitä piti testailla. 


Ja onhan se portaiden maalauskin jo valmis.


Näkymä ylimmäisestä kerroksesta portaikkoon.


Portaikon ikkunat olohuoneessa asennettu. Nämä aukothan tehtiin remontin aikana tuomaan lisää valoa portaikkoon.


Pukuhuoneeseen pitää vielä mm. asentaa pari listaa ja matala kaapisto luonnonkiviseinälle. Sitten saa sähkäri tulla kytkemään kaapiston päälle kattokruunut ja homma tämän huoneen osalta olisi vihdoin valmis. Vai taisinkohan unohtaa jotakin...


Vaatehuoneessa aloitettiin erilaisten mekanismien asennus. Kuvausvaiheessa kiinni oltiin saatu vaatetankohissit sekä Ikean housutelineet, joita hieman tuunattiin spraymaalilla hopeanharmaiksi. Vaatekaappeihin on tulossa vielä lasihyllyjä, laatikostoja, Elfa-koreja, lisää vaatetankoja jne., mutta kirjoittelen näistä tarkemmin erikseen.


3 kommenttia:

 1. Kerrohan sitten kokemuksia, miten toimii liesi ikkunan edessä, minäkin olen vähän alkanut miettiin samaa paikkaa liedelle ja joku kaunis liesituuletin, niinkuin sinulla, siihen päälle:)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit nuo portaikon valaisimet! :)

  VastaaPoista
 3. Soile: Pohdiskelin monelta kantilta voiko liettä laittaa ikkunan eteen ja uskon, että kaikki omat mahdolliset "muuttujat" tuli pohdittua läpi ehkä?). Liesituulettinen vaihdoin kyseiseen malliin juuri siksi, että tuo roikkuva malli on helppo saada sivuun ikkunan avauksen/pesun aikana. Hormimalli voi olla ehkä hankala. Hyvä ratkaisu näin parin päivän kokemuksen perusteella. Ehkä jonkinlainen matala suoja täytyy lieden taakse hankkia, jos alkaa tuntua, että liesi kuumentaa päälläollessaan ikkunanpieltä. Mutta tämä tosiaan selviää kovemmalla käytöllä. Ainakin on todella kiva katsella ulos ruokaa laittaessa ja valoakin tulvii paljon sisään.

  Saara: Kiitos kommentistasi! Ihan itse sommittelin valaisimien paikat. Onneksi se oli helppo tehdä ensi tietokoneen ruudulla, ei tullut turhia juupaseipäs-reikiä katton :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff