tiistai 19. heinäkuuta 2011

Eiliseltä ostosreissulta

Ei kommentteja:
 
Ensinnäkin haluan pyyttää anteeksi, ettei blogissa ole tapahtunut mitään muutamaan päivään. Syy yksinkertaisuudessaan on se, että viikonlopun aikana aloitettiin muutto todenteolla ja aika on kulunut muuttolaatikoiden parissa. Mutta nyt yritän petrata! By the way, mikään ei ole niin ärsyttävää muutossa kuin kaappien ym. tavarakätköjen tyhjentäminen. Hidasta ja turhauttaa...

Onneksi nyt uudella talolla on aikalailla perusasiat valmiina, joten arki alkaa sujua paremmin (ja hieman enemmän järjestyksessä). Sisustus näyttää tällä hetkellä todella puutteelliselta, sillä jätin suurimman osan huonekaluista vielä vanhaan asuntoon. Uskoisin, että se menee paremmin kaupaksi kun ei ole pelkkää tyhjää täynnä. Nyt siis elelen lähes lainahuonekalujen varassa.

Eilen käytiin ostosreissulla Tampereella. Matkan varrelle osui Sotka, Asko, Kodin1, Verkkokauppa ja Ikea. Jotain tarttui mukaan jokaisesta paikasta paitsi Verkkokaupasta. Sopivia telkkareita keittiöön ja makkariin ei ollut hyllyssä. Täytyy siis ottaa niiden kanssa aikalisä ja elää lainatelkan kanssa tovi.


Pidän pukuhuoneesta paljon! Tuo kiviseinä on niin onnistunut, tuo hieman erilaista tunnelmaa tilaan. Kaapistojen päällekin saatiin tummanharmaa lasi tasoksi. Lasi tilattiin Aki-Lasista Tampereelta ja toimitus oli varsin sukkelaa. Kaapiston kummankin reunan päällä on valaisimet, joista roikkuu lasipalloja. Parin päivän ahkeran käytön jälkeen voin todeta, että tila tarvitsee suunnittelemani säilytyspenkit ja vaatekoukut oikealle seinälle. Kunhan tässä vaan ehtisi.


Alakerran vessaan laitettiin eilen kaapistoon vetimet (IKEA Metrik 96mm)  sekä pyyherenkaat (IKEA Sävern). On se muuten kumma kuinka "hankalaa" elämä on kun ei ole tuollaisia pikkujuttuja kuin vetimet ja pyyheripustimet - laatikkoja ei saa auki ja mihin sen pyyhkeen laittaa paitsi lojumaan tasolle :) Matto on myöskin Ikeasta (Tofbo vaaleanturkoosi), tosin viime viikon reissulta. Olisin ostanut eilen mattoja lisää, mutta olivat toistaiseksi loppuneet. Väri on juuri oikea alakerran värimaailmaan.


Tällaisen hopeanvärisen ruukun ostin muutama viikko takaperin  Nekalan Löytöliiteristä vaikkapa hammasharjatelineeksi. Tykkään tuosta kolmiulotteisuudesta. Vinkiksi kaikille lukijoille: Nekalan löytäliiterissä on joka vuosi heinäkuun ajan suurin osa tuotteista, periaatteessa esim. kaikki sisustustuotteet, -50%. Kannattaa mennä piipahtamaan. Itse olen ostanut muun muassa ruukkuja, sisustustyynyjä, vilttejä, peilejä jne.


Kylpyhuoneen shampoo ym. purnukkatelineeksi päätyi pohdiskelun jälkeen Ikean Grundtal hylly,  joka on ruostumatonta terästä. Taidan siirtää hyllyn kuitenkin saunan oven viereiseen kulmaan. Poreammekin on jo muuten testattu, aijai kun oli ihanaa! Kylpyhuoneeseen tarvisin vielä jonkin penkin ja jonkinlaisen laskutason poreammeen viereen vaikkapa juomalasille tai kynttilöille.


Keskikerroksen wc on edellään vaiheessa.  Ylimmäisen laatikon mekanismia en ole ehtinyt miettiä ja kapeamman laatikoston lasitaso valmistuu vasta parin viikon päästä. Eilen kuitenkin laitettiin tännekin pyyherenkaat, helpottaa kummasti elämää. Matoiksi valitsin Ikean kaksi Hampen-mattoa. Kodin1:stä löysin ihanan Happy-maton, jonka väri ja tekstuuri olisivat olleet enemmän mieleen, mutta matto jäi kooltaa liian pieneksi.


Yksi Ikean uutuus on Skubb-tuoteperheen tuotteet violettina/luumunvärisenä. Ihanan herkullista! Pakkohan tuollaiset laatikot oli saada kodinhoitohuoneeseen antamaan väriä. Onneksi vaatehuoneen värimaailman olin jo päättänyt valkoiseksi. Muuten olisi voinut harmittaa, että olin jo valkoisia laatikoita ostanut näiden herkkujen sijaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff