torstai 21. heinäkuuta 2011

Nekalan Löytöliiteristä - 50% ja koirat esittelyssä

3 kommenttia:
 
Mainitsin aikaisemmin tällä viikolla Nekalan Löytäliiterin heinäkuun jokavuotisesta alesta ja ajattelin laittaa pari kuvaa ostoksista. Tampereella sijaitsevassa Nekalan Löytöliiterissä on joka vuosi heinäkuussa isot alet, joissa melkein kaikki sisustustuotteet ovat -50%. Nekalan Löytäliiteri on suuren maahantuojan yksi kaupoista. Näitä tavaroita olen nähnyt muun muassa Tokmanneilla, Hong Kong-myymälöissä ja Minimaneissa ympäri maata. Jos siis heinäkuussa on liikkeellä Tampereella, kannattaa tuonne aleen piipahtaa. Yleensä sieltä jää väkisinkin jotain käsiin, jopa tahtomattaan.

Tässä muutamia ostoksiani tältä kesältä. Samalla esittelen koirani, sillä nämä perheenjäsenet tuppaavat kuviin jo melkein väkisinkin.

Tätä isoa peiliähän jo himoitsin aikaisemmin keväällä. Olin nähnyt peilin Hong Kongissa. Pari viikkoa takaperin ajattelin, että nyt menen sen sitten sieltä Hong Kongista hakemaan. Huomasin peilissä maahantuojan tarran ja tajusin, että nythän on löytöliiterin alet käynnissä.  Ja löytöliiteristä tämä jättipeili lähti mukaan -50% alennuksella noin 50 eurolla. Loistava vaatehuoneeseen!


Milla esittelee ostamiani koristetyynyjä ja harmaata kudottua torkkupeittoa. Alunperin en ollut ajatellut noita harmaita ruusutyynyjä olkkariin, mutta ne sopii itseasiassa aika hyvin mun ruusuverhoihin. Violetit tyynyt ostin somistuksia varten, en siis itselleni, mutta onpahan nyt sitten lainassa tovin ennen kuin saan omat tavarat sisään. Tyynyt olivat noin 5 euroa kappale, torkkupeitto muistaakseni 15 euroa.


Milla on vanhin koirani, 12v villakoira. Millan mielestäni on kiva möngertää peittojen ja tyynyjen välissä, kuten kuvasta huomaatte. Lisäksi lempparijuttuja on vinkupallo, rapsutus, porkkana, kaikki makeat herkut (jos siis niitä saisi), laiskottelu ja pitkään nukkuminen.


Aki on 9-vuotias villakoira, joka tuli minulle mummoltani noin vuoden vanhana kun mummoni sairastui ja joutui sairaalaan. Aki innostuu eniten mamista (Akille maailman tärkein asia), ruuasta, popcorneista ja ulkona nuuhkimisesta. Aki on löytänyt uudella talolla omaksi paikakseen keskikerroksen vessan maton. Tässä salakuva Akista uudessa lempparipaikassaan olkkarin ikkunan läpi otettuna.


Riepu on perheen juniori, myös "henkisesti". 8-vuotias Riepu on Akin ja Millan vauva. Riepu muistuttaa rakenteeltaan eniten villakoiraa. Riepu on se perheen hyppijä, pomppija, riehuja, eniten vahdittava. Lisäksi kaikki herkut suolaisista makeisiin kelpaisi. Riepu pelkää erityisesti pikkuveljeni Lätsä-kissaa, joka terrorisoi aina porukoilla koiria.  Riepun hittipaikat on viime aikoina ollut kaikki "alla"-paikat, esimerkiksi sohvapöydän ja sohvan alla.

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla, upea remontti menossa (ihan kateeksi käy :) ) ja suloiset koirat. Tykkään tosi paljon sisustusmaustasi, menee tosi paljon yksiin omanikin kanssa.

  Sellainen pieni kehitysvinkki, että blogia olisi kivempi selata jos tekstialue ja kuvat näkyisivät vähän isompina :) Mutta kyllä noita nytkin pystyy lukemaan, voisi vain olla vieläkin parempi siten.

  VastaaPoista
 2. Ihanat vuhvelit! <3

  Meillä on kaksi, tyttö 5-v ja poika 9-v. Villakoiran ja cockerspanielin sekoituksia. Niillä on sama äiskä ja iskä, pesueet 4-v välillä.
  Meillä ei täällä helsingissä ole Honkkaria eikä minimania, nyyh :(. Tosi kaunis tuo peili!

  VastaaPoista
 3. Elena: Kiitos terveisistäsi. Olen ajatellut paneutua tekniseen kehityspuoleen aivan lähiaikoina, joten ideat ovat tervetulleita. Varmaankin muutaman viikon sisään blogi tulee samaan uutta ilmettä.

  Miia: Sun täytyy joskus lähteä tekemään heinäkuussa reissu Tampereelle Löytäliiteriin. Usko tai, itsekin ihmettelen, ihmiset kuulemma matkaavat tuonne aleen ympäri Suomen ja jopa ulkomailta. Sinne siis ensi kesänä kesälomareisulle :) Ja onhan tuota heinäkuuta vielä jäljellä muutama päivä tällekin vuodelle.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff