maanantai 25. heinäkuuta 2011

Keskeneräisestä kodista

Ei kommentteja:
 
Tavaroiden muutto on todellakin vielä kesken edellisestä kodista. Mainitsinkin jo aikaisemmin, että suurin osa huonekaluista on vielä vanhassa kodissa, jottei taloa tarvitsisi myydä tyhjännäköisenä. Siispä nyt elellään laina/jämähuonekalujen kanssa niin kauan kunnes vanha koti on myyty. Mutta hyvin on kyllä pärjätty näilläkin. Tältä siis talossa näyttää tällä hetkellä - muutamia otoksia.


Keskikerroksen aula

Valaisimet on stailausvarastosta. Nämä kyllä sopisivat ihan hyvin tähän eteiseen. Pitääköhän omia?


 Olohuoneesta

Sisko sai kummeiltaan valmistujaislahjaksi taulun, jota ei saanut junassa raahattua mukanaan. Sisko päätti siis jättää talun toistaiseksi hoitoon mun luokse. Ihan hyvä niin, onpahan seinillä edes jotakin.


Alunperin olin suunnitellut tv:n tuolle päätyseinälle, mutta järjestys toimii mielestäni paremmin näin päin. Muuten sohvan selkänoja jakaisi mielestäni liikaa tilaa, jos se siis osoittaisi kameraan päin. Sohvakin on lainassa, TV-taso ja sohvapöytä entistä vierashuoseesta, telkkari lainassa vanhemmilta... No ainakin pääsee ikään kuin kahteen kertaan sisustamaan: ensin "harjoitella" lainatavaroilla ja sitten varsinainen sisustus omilla tavaroilla.


Olohuoneen oikea puoli: Flyygelin paikka, kunhan saisi miehiä sen muuttamaan vanhasta kodista uuteen kotiin.


Olohuoneen vasen puoli


Makuuhuone

Valaisimet puuttuu, mutta apu löytyy samoista jalkalampuista kuin edellisessäkin kodissa muuton alkuvaiheessa. Valaistussuunnitelmat ovat niin auki, etten ole vielä minkäännäköisiä ostoksia makuuhuoneeseen asiantiimoilta tehnyt. Päiväpeite on jossakin päin Eurooppaa postin kuljetettavana, sekin saisi jo kohti saapua. Sängynpäätykin pitäisi varmaankin keksiä? Ja olen kyllä hieman erityylisiä yöpöytiäkin ajatellut... Työmaata siis riittää, mutta hiljaa hyvä tulee.Alakerran aula

En löytänyt äkkiseltään mitään sopivia valaisimia, joten ostin Ikeasta pelkästään nuo "polttimojohdot". Toimikoot valonlähteenä niin kaun kuin löydän sopivat valaisimet, en viitsi kiireessä ostaa jotain sellaista, josta en pitemmällä aikavälillä tykkäisikään. Takkahuoneessa kököttää nyt kaksi valkoista ruokapöydän tuolia. Niidenkin tilalle pitäisi keksiä jotakin pehmeämpää istumapaikkaa.


Ps. Muokkailen blogin ulkoasua uuteen uskoon. Toivottavasti pysytty kyydissä, vaikka kehitystyötä teen pikkuhiljaa ja välillä saattaa pientä "sekavuutta" hetkellisesti ilmetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff