keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Vielä muutama maanantain ostos

2 kommenttia:
 
Muutama ostos maanantailta jäi vielä esittelemättä. Lisäksi pari kuvaa eilen kotimatkalla ostamistani kukista.

Kodinhoitohuoneeseen fuksianpunainen Miia-matto Sotkasta 29€. Sotkassa oli paljon mattoja tarjouksessa, mutta tietenkään tämä matto ei ollut alennuksessa. Huomaattehan, että kodinhoitohuone on saanut myös valaisimen. (Pahoittelen tummia kuvia, kännykän kamera ei ole paras mahdollinen)Askosta ostin ruskeanharmaan neliskulmaisen vadin/ruukun 20 eurolla. Ajattelin etsiskellä siihen pieniä & kauniita viherkasveja. On paljon helpompi siivota kun pieniä ruukkuja ei ole siellä täällä vaan ne ovat yhdessä "kasassa" vadilla.


Poikkesin eilen leipomossa hakemassa illalle tarjoiluja ja päädyin myös kukkakauppaan. Ostamani kimppu on takimmainen. Etualalla olevat kukat ovat ostettu jo reilu 2 viikkoa sitten huoltoasemalta pikkuveljen rippijuhlakattaukseen. Eipä ole ennen "huoltsikkakukat" noin kauaa minulla kestäneet. Ehkäpä niistä on vielä iloa päivä tai kaksi, eilen perkasin huonoimmat pois ja lyhensin varsia. Ne kukat olivat kyllä hintansa arvoisia, 2 kimppua á 6,90€ ja värit ovat juurikin mieleiset.


2 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakka tapetti ja matto! :) Meillekin tuli tänään ensimmäiset tapettirullat, joten pian saadaan meilläkin seinille vihdoin uutta ilmettä..

    VastaaPoista
  2. Ajattelin, että josko pirtsakka väri kodinhoitohuoneessa tekisi siivoamisesta ja pyykin huollosta hauskempaa. Saas katsoa miltä siivoaminen ja pyykinpesu alkaa maistumaan ;)

    Tapeteilla hyvin nopeasti alkaa ilme näyttää aivan toiselta. Tapetointi-intoa sinne suuntaan!

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff