maanantai 11. heinäkuuta 2011

Juhlat juhlittu

2 kommenttia:
 
Uuden talon ensimmäiset juhlat on juhlittu. Eilen vietettiin pikkuveljeni rippijuhlia. Arvatakin saattaa, että viime päivien rutistus talon saamiseksi (ainakin lähes) valmiiksi oli suunnaton ponnistus koko perheeltä. Eikös se pari listan pätkää puutu ainakin sen 2-3 vuotta joka talosta :)

Juhlat onnistuivat mainiosti, ja oli mukavaa kuulla sukulaisilta ja tuttuvilta paljon positiivisia kommentteja talosta.  Tehty työ ei siis mennyt lainkaan hukkaan.

Viime viikkoina on orjallisesti vain orientoitunut siihen, että eiliset juhlat saadaan järjestettyä. Nyt alkaakin uusi elämä, jossa  pääroolia esittää pikkuveljen rippijuhlien sijaan tavaroiden siirtäminen vanhasta kodista uuteen kotiiin ja lopullinen muutto. Tuntuu niin oudolta ja hassulta - ilmeisesti en ole vielä oikein tajunnut, että uusi talo on oikeasti myös uusi koti!

Laittelen uusia kuvia ja kirjoituksia, kunhan tässä päivän pari hengähtää. Ja tavaroiden siirtämisen myötä pääsen lempparipuuhaani, eli sisustamiseen, jota varmaankin kuitenkin teen hitaalla tahdilla tarkkaa hankintoja pohtien.

Mukavaa viikkoa kaikille "uuden" elämän aloittajalta! Aurinkoa!

2 kommenttia:

  1. Voi että, varmasti ihanaa päästä muuttamaan! :) Itse rakastan sitä, kun saa laittaa tavarat paikoilleen tyhjään uuteen asuntoon ja miettiä, mitä mihinkin tulee. Sitten pääsee miettimään verhoja ja muita sisustusjuttuja.. Meillä muutto on vielä aika kaukana, kun ei ole keittiönkään kalusteet vielä saapuneet! :/

    VastaaPoista
  2. Saara: Uuden sisustaminen on aina ihanaa! Mutta sitten jossain vaiheessa tulee myös ahdistus, kun vanhat huonekalut ja tavarat näyttävät niin nuhruisilta uusien pintojen kanssa. Itselläni on ainakin ongelma pitää sisustus mahdollisimman simppelinä, niin ettei tule liikaa tavaraa. Saas katsoa kuinka käy nyt.

    Kokemuksesta voin kertoa, että pitkäkin remonttirupeama unohtuu siinä vaiheessa kun on valmista, joten hyvää kannattaa odottaa vaikka hieman kestäisikin. Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff