perjantai 24. elokuuta 2012

Sisustustarrat -10% ★LUKIJAETU★

Ei kommentteja:
 
Mahtavia uutisia teille mukavat lukijat ja ihanat vieraat!
On aika julkistaa blogini ensimmäinen lukijaetu:

Sisustustarrat -10% Cols Decals UK:lta!


Olen ostanut itselleni muutamaan otteeseen sisustustarroja Cols Decals UK:n Colinilta. Esimerkkejä omista ostoksistani löydät mm. *täältä* ja *täältä*. Aiemmin viikolla tekemääni "rosteritauluun" tilaisin myös tarran Cols Decals UK:lta. 

Colin haluaa tarjota kaikille lukijoilleni -10% alennuksen sisustustarraostoksista! Kiitos Colin! Cols Decals UK:n nettikaupasta löydät paljon erilaisia teksti- sekä kuvatarroja. Värivaihtoehtojakin on useita. Postikulut tilaukselle ovat 2,99 puntaa. Alennuksen saatte, kun ostokärry-sivulla kirjoitatte hinnan vasemmalla puolella olevaan mustan laatikon valkoiseen kenttään TALOJA ja painatte Apply-kuvaketta.. Menkääpä siis ihmeessä kurkkaamaan valikoimaa ja tehkää ihania ostoksia. *Klikkaa itsesi ostoksille*

Tässä muutamia esimerkkejä Cols Decals UK:n valikoimista. Cols Decals UK tekee myös uniikkeja sisustustarroja, jos heillä ei ole ruuhkaa. Heidän kautta on siis mahdollista saada myös mittatilaustarroja! Jos sinulla on kysyttävää tai erikoistoiveita, kannattaa yritykseen ottaa yhteyttä. Omien kokemusteni perusteella, palvelu pelaa erinomaisesti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff