torstai 2. elokuuta 2012

Asuntomessut 2012: Vesi solisee

2 kommenttia:
 
Tämän vuoden asuntomessuilla teemana on hulevesien hallinta. Tämä on yksi syy, miksi monen kohteen pihalta löytyy erilaisia vesiaiheita eli toisin sanoen esimerkiksi suihkulähteitä. Itse olen mieltynyt veden solinaan ja liplatukseen. Tosin tänä kesänä luonto on pitänyt huolen, että veden ääniä on saanut kuunnella "luomumenetelmin".

Olen joutunut ainakin itse kokemaan eri vesiaiheiden hankalan hoidettavuuden. Ehkäpä tästä syystä seuraava vesiaihe talooni tulee olemaan siirrettävä. Jospa sellaisen sitten ensi kesänä uudistetulle terassille hankkisi. Tässä kuitenkin muutama kaunis esimerkki messutalojen pihalla olevista vesiaiheista.


KOHDE 19, Omatalo Ruusuvuori
KOHDE 23, Villa Rusko


KOHDE 26, Lammi-kivitalo Villa IloKOHDE 28, Talo Korko


 Kohteen 28 vesiaiheen idea tulee esiin paremmin, kun kurkkaa naapurin puolelta: Katolta tulevat vedet ohjautuu altaaseen. ILOISIA UUTISIA TEILLE KAIKILLE!

* Taloja ja Toiveita löytyy nyt myös Facebookista! *Klikkaa*
* Muista osallistua Pumpulisydämen lahjakortin arvontaan *Klikkaa*

2 kommenttia:

 1. Sita vaan mietin, etta kauanko tuo Villa Ilon valkoinen kivipuro pysyy valkoisena Suomen ilmastossa... Levaa kun alkaa muodostua aika akkia ja se ei ole valkoista.
  (olenko ma nyt ilonpilaaja ;-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit ehkä olla ennemminkin realisti - kyllähän tuo on aivan mahdollista. Itselleni kävi sama efekti pihan valkoisten koristekivien kanssa. No, ovat ne vielä ennemmin valkoiset kuin harmaat, mutta kirkkaan valkoisina ei varmaan näillä säillä kivet pysy.

   Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff