tiistai 7. elokuuta 2012

Astianpesuainevalaisimet - valaistumisviikot alkavat

1 kommentti:
 
Nyt alkoi valaistumisviikot tönölläni! Toisin sanoen, löysin sopivaan hintaan valaisimia kotiin niille paikoille, jotka ovat sopivampia valonlähteistä odotelleet. Jotakin hyötyä siis on siitä, että etsiskelin pikkuveljelleni valaisimia - samalla tiirailin valikoimaa myös omiin tarpeisiini. Ensimmäisenä lähetyksenä saapuivat nämä "pallot" keskikerroksen aulaan. Kuluneella tokaisulla: "Ei mennyt kuin Strömsöössä".

Ensin kiinnikkeitä piti muokata, jotta itse valaisinosat sai kiinnitettyä valaisinrasioihin. Kolmannen valaisimen kohdalla piti sitten todeta, että lasikuvussa on muutama valmistusvirhe: Useita ilmakuplia ja yläaukko virheellisesti niin suuri, etteivät kiinnikkeet yletä pitämään lasipalloa paikoillaan. Reklamaatio lähti tänään eteenpäin, joten täytyypi odotella myyjäliikkeen vastausta.

Tässä kuitenkin nämä uudet keskikerroksen aulan valaisimet - yhtä palloa vaille valmiina. Kyseessä on lasiset 40cm halkaisijaltaan olevat pyöreät "pallot, joiden yläosa on peilitettyä. Nämä astianpesuainevalaisimet eli Fairyt ostin Saksasta netin kautta. Lisätietoja valaisimista löydät tästä linkistä.
1 kommentti:

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff