torstai 9. elokuuta 2012

Kaapin naamioiminen: iso muutos, pieni raha

4 kommenttia:
 
Lueskelin Saaran Projekteja ja huomasin, että muutkin harrastavat ns. hämäysremontteja. Yksi hämäys, jonka teimme vanhempieni taloa remontoidessa, oli aulan vaatekaapin naamioiminen. En ole ikinä pitänyt tuosta kaapin väristä ja siispä päässäni alkoi raksuttaa, kuinka komeron hallitsema aulan ilme saataisiin muutettua pikkurahalla. Täten siis uusi komeron runko piti jättää pois laskuista  - saatika sitten uudet liukuovet.

Lähtötilanteessa kaappi oli hieman ulompana kuin tuo vessan seinä. Syykin löytyi: Komero ei ollut kiinni seinässä, koska komeroa asennettaessa lattialistoja ei oltu otettu pois. Siispä listat hus pois ja niin kaappi saatiin seinän kanssa samalle tasolle. Sitten alkoi varsinainen naamiointi.

Komeron runko tapetoitiin samalla tapetilla kuin seinätkin. Kiillon Nowo riitti tässä tapauksessa hyvin kiinnitykseen, joten liimaa ei tarvittu. Lisäksi myös listoituksella kaappi häivytettiin ikäänkuin osaksi seinää. Laitoimme myös muovisen kulmalistan komeron päätylevyn näkyvään päätyyn, jolloin komeroa saimme naamioitua vieläkin enemmän. Muille komeron osille emme tehneet mitään. Komeron valolista on hyvin saman värinen katon kanssa, joten se "uppoaa" näkymään eikä herätä huomioita.ENNEN (remonttikaaoskuvia)
JÄLKEEN

Lopputulos oli kaikkien asianaosaisten mieleen, eikä lompakkoakaan turhaan rääkätty. Aula näyttää paljon isommalta, eikä minunkaan tarvitse saada ihottumaa komeron rungon väristä.
4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä nyt, yhtenäinen seinä, ihan ku sitä kaapinrunkoa ei ois ollenkaan ollukkaan tuossa vaan pelekkä seinä :) Tosi onnistunu "hämäys" :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä loistava muutos ja pienellä vaivalla :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä idea ja lopputulos näyttää tyylikkäältä - tää on hyvä vinkki, jos joskus ostetaan joku vanha kämppä, jossa usein on vastaavansävyisiä kaappeja. Kiitos, ja kiitos muutenkin kivasta blogista. :)

  VastaaPoista
 4. Vielä samallainen lista oven oikealle puolelle,niin olis ihan täydellinen.

  VastaaPoista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff