keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sisustustarrasta tauluksi

2 kommenttia:
 
Tauluilua osa 4: Vierashuoneeseen halusin jotakin vierashuone-teemaista sisustustaulua. Löysin kauniin sisustustarran Cols Decals UK:n nettikaupasta. En kuitenkaan halunnut liimata tarraa suoraan seinään, joten käytin tarraa osana taulua.  Liimasin tarran syvän Ribba-kehyksen lasiin. Siitä tuli mukava 3D-vaikutelma - ihan kuin tarra leijuisi ilmassa. Tällä kertaa paspiksen alle laitoin taustaksi jämätapettia, mutta tuota taustaahan on helppo vaihtaa, mikäli haluaakin uudenlaisen ilmeen.
Muistattehan, että tämänkin tarran saatte lukijaetuna Cols Decals UK:n nettikaupasta -10% alennuksella. Colin oli niin ystävällinen, että sain tämän tarran mittatilauskoossa: alkuperäinen tarra on oikeasti isompi eikä olisi mahtunut tuohon kehykseen. Palvelu pelasi hyvin ja niimpä sain tarran kutistettuna versiona.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea, täytyy kyllä toteuttaa! Itse kun en taida (uskaltaa) sisustustarroja seinään laittaa.. Ei sillä etteikö niitä sais pois, mut jotenkin vaa ne ei sellaisenaan napppaa. Sain heti idean köökkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että ideanjakamiksesta oli iloa muillekin! Eikun puuhailemaan - raportoi ihmeessä lopputuloksesta!

      Poista

Mukavaa, kun jätät tervehdyksen! Kiitos ideoistasi ja kommenteistasi.
Tavoitat myös sähköpostilla: johanna[a]talojajatoiveita.fi

*Viestit tarkistetaan ennen julkaisua*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff